DĚKUJEME za pomoc pro zvířátka

31. 1. 2024

Říčanský odbor životního prostředí uspořádal sbírku pro Záchrannou stanici pro živočichy Vlašim. Do sbírky se zapojili zaměstnanci úřadu, a také říčanské školy a školky. Záchranná stanice je vděčná za každou materiální pomoc – například za krmivo pro různá zvířata, gumové rukavice, podestýlku, podložky, ručníky, …

Některé třídy přišly osobně navštívit odbor životního prostředí na Komenského náměstí a odevzdat věci do sbírky – rádi jsme přivítali například děti z MŠ U Slunečních hodin nebo ze 4. ZŠ Nerudova.  Všechny malé návštěvníky jsme provedli a samozřejmě nechyběla prohlídka našich zvířátek – papouška senegalského Oskara, užovky hladké, andulky a rybiček.

  • Pro obce v rámci ORP Říčany je partnerskou záchrannou stanicí pro živočichy právě ČSOP Vlašim. Pohotovostní telefon do záchranné stanice Vlašim je 777 800 460.
  • Záchranné stanice fungují po celé ČR zdarma a provoz hradí stát pouze z části. Proto je tak důležitá pomoc veřejnosti. Podpořit ZS Vlašim můžete i vy, bližší info: najdete na adrese https://www.zvirevnouzi.cz/zachranne-stanice/vlasim.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena