Děkujeme zastupitelům města Říčany, že dbají o své „obyvatelky“.

30. 9. 2016

Názor Hana Bušková

Jak to myslím? Více jak třináct let chodím cvičit do tělocvičny při Základní škole v Bezručově ulici. Celá ta léta „dbala“ o naše zdraví cvičitelka Míša. Jako každý člověk, i my jsme prodělaly bezpočet nemocí a úrazů a rekonvalescence s Míšou nám vždy hodně pomohla rychle se vrátit do života. Naše cvičitelka je i naše terapeutka a psycholožka. Tak jí vnímá cca 80 žen, které se u ní střídají v hodinách cvičení.

A proč ji pan starosta vidí jinak? Podle něj je to podnikatelka, která se obohacuje na našem cvičení. My ale vidíme více než 15 druhů pomůcek pro každou cvičící ženu a tyto pomůcky, které plní i kromě jiného rehabilitační funkce, neustále Míša obměňuje a doplňuje o nové. Jenomže pan starosta má za to, že „co je to za cvičitelku a podnikatelku, když ani nežádá žádné dotace“? Tak ji vyměníme za někoho jiného, kdo přinese městu víc. Ptám se, čeho „víc“? Víc spokojených říčanských rodin?

Mám z toho pocit, že jsme se vrátili zase o několik let zpět. Nechápu, proč fungující a prospěšná věc může jako mávnutím kouzelného proutku zmizet.

Bušková Hana

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena