Dementia

1. 1. 2020

Vstoupili jsme do nového roku 2020. Kdykoli se přehoupne letopočet, máme ve zvyku bilancovat a mnozí z nás přemítají, jaké by si měli dát předsevzetí. Často jde o rozhodnutí typu „méně jíst“ či „věnovat větší úsilí práci“. Máme návrh na novoroční předsevzetí pro ty, kdo pečují o příbuzného či blízkého člověka, trpícího některou formou demence: pojďte si udělat více času na sebe. Zkuste nalézt způsob, jak šetřit síly a využívat příležitostí, které vám pomohou „dobít baterky“.

Že nevíte, jak na to?

Zveme vás na setkání s lidmi, kteří se ocitli v podobné životní situaci. Nabízíme možnost sdílet nejen své starosti a obtíže, ale i dobré nápady a kousek naděje. Společně snad nalezneme způsob, jak se vzájemně podpořit a s novou energií vyrazit do dalšího roku.

Stejně jako v předešlých měsících zveme všechny zájemce na setkání pečujících, které v Říčanech pořádá organizace Dementia I.O.V., z.ú. každé čtvrté úterý v měsíci (nyní tedy 28. ledna) od 18.00 hodin. Scházíme se v prostorách Domova pod Kavčí skálou, na adrese: Marie Pujmanové 2045/2.

Společně se dá vše zvládnout snadněji.

Těší se na vás Petra Petříková,

koordinátorka neformální péče,

telefon: 724 076 964

e-mail: petra.dementiaiov@gmail.com

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena