Den dětí a otevřených dveří v Olivovně

21. 4. 2013

Ukázky práce říčanských dobrovolných hasičů a strážníků městské policie, hudba, nejrůznější vystoupení zájmových klubů a sborů z Říčan a také soutěže, skákací hrad, pečení pizzy a možná i kouzelník budou součástí Dětského dne, který je naplánován na sobotu 1. června od 13 hodin v areálu Olivovy dětské léčebny.

V rámci Dětského dne se uskuteční i den otevřených dveří v léčebně, kdy si zájemci budou moci prohlédnout její veškeré prostory a seznámit se s její činností. Vstup na obě akce je samozřejmě zdarma.

 

Příchozí se mohou během Dětského dne těšit na vystoupení například Pěveckého sboru Elišky Erlichové, Tanečního studia Dance EB, klubu Taekwon-do ITF a gymnasticko-akrobatického týmu Ant parkour Deadly Team. A očarovat atmosféru „možná přijde i kouzelník“ Petr Kasnar.

Část programu Dětského dne připravují také přímo malí pacienti léčebny. Pod dohledem svých pedagogů hodlají nazkoušet a na pódiu divákům předvést představení na téma historie pizzy. Všichni příchozí, a tedy nejen ti, kteří si budou chtít pod vedením zkušených mistrů tento oblíbený pokrm připravit a upéct, se dozvědí, jak a kde pochoutka vůbec vznikla. S pizzou a konkrétně říčanskou pizzerií Kryšpín bude spojená i tombola, která v Olivovně proběhne během Dětského dne. Každý, kdo si až do 30. května zakoupí ve výše zmíněné restauraci pizzu, dostane na účtenku speciální označení a tyto stvrzenky pak budou při Dětském dnu slosovány a výherci se mohou těšit na hodnotné ceny, jako například televizor, sodastream (výrobník perlivých nápojů), rodinné vstupenky do zoo, poukázky na večeře v uvedené pizzerii či jiné zajímavé výhry.

Během Dětského dne v Olivovně bude nachystáno i další občerstvení pro malé i velké. Všichni jsou srdečně zváni. Těšíme se na setkání.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena