Denní stacionář OLGA

30. 9. 2016

Stacionář Olga Říčany a odlehčovací pobyty.

Zdravím pravidelné čtenáře a zájemce o pobyty v Denním stacionáři Olga v Říčanech a zároveň o nabízenou službu odlehčovací.

I druhý prázdninový termín odlehčovací služby proběhl úspěšně, kapacita byla plně využita, dočasní obyvatelé této krásné budovy byli opět spokojeni a hlásí se i na další podzimní pobyty.  Ty bych tímto ráda připomněla, a to především pro nové zájemce, k dispozici je ještě několik volných míst v těchto dnech:

24. 10. – 6. 11. 2016 a 28. 11. – 11. 12. 2016

Rodiny a osoby blízké si měly příležitost odpočinout a podle svých představ využít volný čas k péči o sebe, tak aby načerpaly nové síly a mohly se znovu plně věnovat péči o své nejbližší.

Tým pracovníků stacionáře posílený brigádníky z řad studentů, pracovníků v sociálních službách a dalších dobrovolníků se těší na všechny nové tváře i stálé klienty, které se budeme snažit zapojit do jednotlivých programů sociálně terapeutických, výchovných, vzdělávacích i aktivizačních podle individuálních požadavků každého jednotlivce.

 

Poděkování patří firmě Scolarest a jejímu manažerovi, panu Hladílkovi, za dlouhodobou, bezchybnou a kvalitní dodávku stravy pro všechny účastníky odlehčovací služby.

 

Ještě připomínám, že sociální služby v Denním stacionáři Olga mohou využít osoby žijící na území města Říčany a v ostatních 52 obcích spadajících do správního obvodu města Říčany, podmínkou není trvalý pobyt a také, že stacionář poskytuje sociální služby lidem s různým stupněm zdravotního omezení, kteří jsou závislí na péči jiné osoby, nejčastěji osoby blízké.

Bližší informace: Pavla Romanová vedoucí Stacionáře Olga, tel. 733 340 028

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena