Děti z dětských domovů si užijí Vánoce v Aquapalace Praha

10. 12. 2019

 

Díky přímému partnerství Aquapalace Praha s dětskými domovy a spolupráci s Nadací Veroniky Kašákové si mohou děti z dětských domovů užít v předvánočním čase koupání, zábavu i adrenalin v Aquapalace Praha. Charitativní činnosti na pomoc dětem se nejzábavnější aquapark ve střední Evropě věnuje už řadu let. V předvánočním čase již Aquapalace Praha navštívilo více než tisíc dětí. Tím ale charitativní projekty roku 2019 nekončí.

V průběhu prosince se Aquapalace Praha opět chystá obdarovat děti ze dvou dětských domovů, s nimiž přímo spolupracuje. Pro děti z dětského domova v Přestavlkách je nachystané velké překvapení hned dvakrát. Nejdřív za nimi osobně přijedou zaměstnanci Aquapalace Praha, aby jim předali volné vstupenky, a pak je čeká celý den plný zábavy v bazénech, na toboganech a dalších vodních atrakcích. Krásným vánočním dárkem bude koupání v Aquapalace Praha také pro děti z dětského domova v Aši, které si přijedou Vodní svět užít už v první polovině prosince. Partnerství s těmito dětskými domovy trvá už několik let, některé děti tedy nepřijedou poprvé a o to víc si určitě návštěvu užijí.

Aquapalace Praha je také dlouholetým sponzorem zájmového klubu Jablíčko dětem, který podporuje sluchově postižené děti a jejich rodiče. Také tentokrát se děti ze spolku můžou těšit na bohatou mikulášskou nadílku.

„Do charitativních projektů na pomoc dětem se zapojujeme celoročně. Před Vánocemi se ale snažíme pomáhat nejintenzivněji. Dělá nám obrovskou radost, když vidíme, jak se naše atrakce dětem líbí, jak jsou nadšené a plné nových zážitků. Moc si vážíme i děkovných dopisů, které nám z dětských domovů pravidelně chodí,“ říká generální ředitelka Aquapalace Praha Vladana Horáková.

Děti z dětských domovů mají nejradši dovádění na toboganu Magic Tube, který unikátně spojuje vodní zábavu s virtuální realitou. Moc se jim líbí i vlnobití v Paláci pokladů, divoká řeka či aquazorbing a vždy si pochutnají na občerstvení, které završí návštěvou zmrzlinového baru.

Více informací o Aquapalace Praha:

Unikátní Vodní svět o rozloze 9150 m2 je nejzábavnějším aquaparkem ve střední Evropě. Je tvořen třemi paláci, v nichž si na své přijde opravdu každý. Rozsáhlý saunový svět je komplexem čtrnácti druhů saun a prohříváren. Dělí se na finské sauny, římské lázně a venkovní sauny. Pod jednou střechou se nachází i luxusní SPA & Wellness, určené pro milovníky odpočinku, pravidelných masáží či obličejových procedur, a moderní plně klimatizované dvoupodlažní Fitness, které disponuje rozsáhlou kardiozónou s řadou nejnovějších kardiotrenažerů i širokým spektrem skupinových lekcí. Více informací naleznete na www.aquapalace.cz.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena