Sportovní areál v Pacově

31. 12. 2015

Otevřeli děti z mateřské školy

Symbolickou bránu do volnočasového areálu v Pacově otevřely děti z Mateřské školy Nemo, které se postaraly o přestřižení pásky.

Úvodního slova se ujala místostarostka Hana Špačková. Váženým hostem byl náměstek středočeského hejtmana pro školství, mládež a sport pan Milan Němec. Pár slov k projektu sdělili i náměstek ředitele ROP Střední Čechy pan Tomáš Oliva, jednatel zhotovitelské společnosti PSP - GDS pan Miloš Sluše, projektant Václav Steinhaizl a krajský zastupitel Miloslav Šmolík.

Před novou budovou se sešli nejen zástupci realizátorů projektu, ale i mnoho dalších lidí z Pacova i Říčan. Nechyběla také předsedkyně osadního výboru Pacov paní Věra Krejčová.

Na novém hřišti s multisportovním polypropylenovým povrchem o rozměrech 20 x 40 m je možné si zahrát malou kopanou, florbal, volejbal, nohejbal, basketbal a další sporty. Díky osvětlení je hřiště otevřené od 8.00 do 21.30 hodin.

O zábavu bylo postaráno ihned na novém dětském hřišti. Děti se vyřádily na prolézačce ve tvaru hradu se skluzavkou, lezecké stěně, kolotoči, pavučině a houpačkách. Velkou oblibu si získalo houpadlo ve tvaru koně.

Zázemí slouží k odpočinku, posezení a občerstvení. Uvnitř je krásný masivní nábytek a v létě je možné posedět i na venkovní terásce.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena