Dobrá zpráva pro Sokol a uživatele sokolského atletického hřiště

1. 11. 2013

ŘÍčanskému Sokolu se v tomto roce podařilo získat peníze na zahájení rekonstrukce zázemí sokolského hřiště. Díky daru od města ve výši 250 000 Kč a dotaci od MAS Říčansko v hodnotě půl milionu můžeme tento podzim zahájit první fázi. Vlastní vklad Sokola do této první fáze činí 200 000 Kč.

Po ukončení atletické venkovní sezony plánujeme demolici současných šaten a vybudování základové desky pro nové zázemí. Demolici se chystáme z finančních důvodů provést  svépomocí. Hrubá stavba přijde na řadu na jaře již v režii vybrané firmy.

Na úplné dokončení stavby nám v současnosti schází zhruba půl milionu korun. Dokud se nám nepodaří sehnat tuto částku, budeme moci novou budovu používat pouze jako šatny a sklad nářadí, ovšem bez toalet a sprch. Doufáme však, že díky darům našich členů, případně díky dalšímu dotačnímu titulu, se nám podaří tuto částku v dohledné době získat. Již nyní jsme například získali 30 000 Kč od rodičů jedné z našich svěřenek.

Chtěla bych tímto zároveň poděkovat městu Říčany za finanční dar a dlouhodobou dobrou spolupráci a MAS Říčansko za podporu a spolupráci.

 Jana Cílková, T. J. Sokol Říčany a Radošovice

 

Naším partnerem je MAS Říčansko

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena