Dobročinný bazárek

30. 10. 2015

v sobotu 12. 12. 2015 POZOR ZMĚNA - KONAT SE BUDE V HOSPICI V ČERČANECH

Zveme vás na předvánoční setkání při příležitosti konání DOBROČINNÉHO BAZÁRKU s oblečením a doplňky, který pořádáme pod záštitou Dětského centra Strančice. Kromě zajímavých úlovků ze skříní a šperkovnic bude prostor provoněný kávou, čajem, cukrovím a dalšími dobrotami od domácích kuchařek, které budou k teplým nápojům podávány zdarma.

Výtěžek z akce bude věnován Dětskému centru Strančice, kde odborný tým pečuje o děti s těžkým zdravotním postižením, které pro svůj nepříznivý zdravotní stav vyžadují interdisciplinární a meziresortní přístup personálu a nejsou v budoucnu schopny jakéhokoliv společenského uplatnění. Pomoc tu naleznou i děti, které byly ve svém vývoji a zdraví ohroženy rodiči, nebo prostředím, ve kterém byly nuceny žít. Děkujeme fyzioterapeutce paní Pavle Rojové a sociální pracovnici Líbě Bumbálkové za možnost seznámení se s centrem.

Více informací o partnerech bazárku a o přípravách celé akce najdete na facebookovém profilu Dobročinný bazárek Říčany.

Setkání s přáteli, chutná káva, sladké dobroty pro mlsné jazýčky, vánoční atmosféra a ještě k tomu možnost nákupu pěkného kousku do vašeho šatníku či šperkovnice zní přeci skvěle.

Tak nezapomeňte, v sobotu 12. 12. 2015 se na vás budeme těšit!

Nikol a Kristýna

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena