DPS senior a stacionář Olga Říčany

1. 1. 2021

Dům seniorů má nový automobil

Naše pečovatelky jezdí za klienty nejen v Říčanech, ale i v blízkém okolí. Denně jsou tedy v terénu a s nimi pět osobních automobilů. Stav stávajícího vozového parku není ale již v takové kondici, aby byla zajištěna bezpečnost pečovatelek a klientů v silničním provozu. Podali jsme proto žádost o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy z Programu 2020 ze Středočeského Humanitárního fondu v rámci Tematického zadání „Sociální oblast“ na nový osobní automobil.

Žádosti bylo vyhověno a díky tomu má naše pečovatelská služba k dispozici od prosince 2020 nový osobní automobil. Náklady na spoluúčast byly uhrazeny z rozpočtu organizace.

Stále nabízíme svou péči případným novým zájemcům.

Jsme na začátku nového roku, pojďme tedy vykročit pravou nohou a s úsměvem na tváři pod taktovkou citátu Marka Twaina: „Dej každému dni příležitost, aby se mohl stát tím nejkrásnějším dnem v tvém životě.“

Kateřina Čamrdová

 

Poděkování MŠ a ZŠ Sofie

Rádi bychom touto formou poděkovali všem zaměstnancům, dětem a jejich rodičům z mateřské školky a základní školy Sofie a speciálně panu řediteli Patriku  Matlákovi, který nám dovezl plnou bednu dobrot pro naše zaměstnance jako poděkování za péči o říčanské seniory v této nelehké době. Tento nezištný projev přízně nás opravdu velmi potěšil a povzbudil. Ještě jednou moc děkujeme.

Iveta Závodská a zaměstnanci DPS senior a stacionář Olga Říčany

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena