Druhý reprezentační ples města přispěl na stacionář

7. 3. 2013

2. reprezentační ples zahájil starosta města Vladimír Kořen. Na pódiu ho přivítala a celým večerem ples provázela moderátorka Eliška Erlichová. K tanci a poslechu skvěle hrál BIG BAND Josefa Jíny z Poděbrad.

Ples města je jistě událostí plesové sezony. V případě tohoto plesu je význam této kulturní akce povýšen o charitativní účel, s kterým jsme celý ples připravovali. Výtěžek veškeré tomboly z plesu byl totiž vložen na účet veřejné sbírky na stacionář OLGA. Z „malé“ tomboly, kde vyhrával každý lístek, putuje na konto částka 13 500 Kč, velká tombola přispěla 7 500 Kč. Obraz říčanského výtvarníka a grafika Tomáše Hřivnáče byl vydražen za konečných 34 000 Kč, i tato částka putuje na OLGU. Děkujeme všem sponzorům, kteří poskytli věcné dary do tomboly a Tomáši Hřivnáčovi za krásnou „Tanečnici flamenga“ do dražby. Celkem bylo připsáno na stacionář 55 000 Kč.

Klepnutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Večerní program otevřely trojnásobné mistryně světa v rokenrolu z TŠ Twist, úspěšné páry i mladší formace. Všichni sklidili obrovský úspěch. V dalších vstupech zhlédli návštěvníci vystoupení Petra Pokorného a Barbory Benjákové z Fuega.

Klepnutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Organizátoři připravili překvapení večera: vystoupení vítězů poslední řady Star Dance. Zatančili Kateřina Baďurová a Jan Onder. Říčanské publikum je skvěle přijalo, tanečníci odcházeli po přídavku s obrovským aplausem.

3.       Foto č. 4320

Pro návštěvníky plesu byla připravena bohatá tombola, každý lístek vyhrával. Před půlnocí proběhla velká tombola, vítězové si odnesli například vysavač, hifi systém, mobilní telefon, poukazy do luxusního butiku nebo dárkové koše. Hlavní cenou byl tablet.

4.       Foto č. 5331

Poslední hodinku před půlnocí nastoupila na pódium říčanská skupina Sax and Rhythm a skvěle pokračovala v tanečních rytmech. Parket byl stále plný tanečníků.

 

5.       Foto č. 5268

V závěru večera proběhla dražba obrazu říčanského umělce Tomáše Hřivnáče. Vydražená cena se po dramatické aukci vyšplhala na 34 tisíc korun. Novým majitelům obrazu děkujeme, že takto přispěli  do veřejné sbírky na stacionář OLGA.

6.       Foto č. 5397

Závěr večera patřil milovníkům disco tanců. DJ Aleš Matoušek zahrál nejkrásnější skladby ze 70. a 80. let, na parketu nebylo volné místečko. Ples se prostě vydařil! Děkujeme všem hudebníkům, tanečníkům, organizátorům, sponzorům i „plesajícícm“.

Hana Špačková, místostarostka

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena