FBC Draci

30. 8. 2019

Draci se chystají na novou sezónu

Prázdniny jsou sice za námi,  ale naši hráči  už se těší a chystají na novou florbalovou sezónu. Příprava začala tradičním soustředěním v Soběslavi, které se uskutečnilo ve dvou termínech: 12. 8. - 18. 8. pro kategorie elévů a mladších žáků a 18. 8. - 24. 8. pro kategorii starších žáků, dorostu a juniorů. Hráči se rozhýbali nejen v hale, ale užili si i venkovních her a pořádnou porci atletiky. Někteří hráči postupují do vyšších věkových kategorií, společné zážitky ulehčily seznamování se a stmelení v rámci jednotlivých týmů.

Sezóna začíná o víkendu 14. - 15. 9., jako první vyrazí do bojů dorostenci.  Pak už nás čekají turnaje různých kategorií téměř každý víkend a rozhodně se máme na co těšit.

Muži A si zahrají ve druhé nejvyšší soutěži regionu PH-SČ. Junioři budou bojovat ve 2. lize, což je nejvyšší soutěž našeho regionu. Tým dorostu A se jako vůbec první družstvo Draků představí v celostátní 1. lize dorostu.

Ale i mladší družstva, která hrají v košových soutěžích, čekají zajímavé zápasy.

Na začátku září pořádáme nábor nových členů. Nábor nejmladších kategorií, ročníků 2013 - 2008 bude probíhat po celé září ve čtvrtek 15:00 -16:30 v Městské sportovní hale.

S sebou stačí sportovní oblečení a sálové boty, florbalku můžeme ze začátku zapůjčit.

Starší zájemce uvítáme přímo na trénincích dané kategorie. Na našich stránkách www.fbcricany.cz  jsou uvedeny časy tréninků pro jednotlivé kategorie.

FBC Draci

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena