FBC Draci Říčany

6. 7. 2020

Ukončení zkrácené sezóny a příprava na novou

V sobotu 13. 6. jsme společně zakončili neúplnou sezonu 2019/20 Dnem florbalu na venkovním hřišti v Pacově, kde se zapojily děti všech dračích kategorií a v hojném počtu i rodiče. Věříme, že si všichni tento den plný florbalu užili, byť nám ho trochu zkrátil déšť, a těšíme se na další společnou akci.

V neděli 14. 6. se družstva elévů z Říčan i Čerčan účastnila Tatran Cupu, kde poměřila v silné konkurenci týmů Tatranu Střešovice, Mladé Boleslavi, Sokolova, Litvínova, Karlových Varů a dalších. Říčanským se vedlo skvěle, jedna porážka v semifinále s pozdějším vítězem z Litvínova znamenala napínavý, ale vítězný boj o třetí místo. Čerčanští bojovali rovněž statečně a bylo z toho nakonec pěkné 6. místo.

Mladší žáci odehráli ve dnech 18. - 21. 6. turnaj Open Game v Brně. Jestli vás zajímá, jak si vedli, koukněte na https://www.facebook.com/florbalricany nebo https://www.fbcricany.cz/

Týmy dorostenců a starších žáků se chystají ve dnech 8. - 11. 7. na jeden z největších mládežnických turnajů Prague Games. Držte jim palce.

 Do haly se vrátíme v polovině srpna, kdy zahájíme tradiční soustředění. Ovšem nikoliv jako obvykle v Soběslavi, kde jsme v důsledku pandemie koronaviru přišli o možnost ubytování, nýbrž příměstsky v Říčanech Na Fialce.

 V září se opět rozběhne nábor především pro děti 6 - 9 let. Každého, kdo má o náš sport zájem, rádi uvítáme na některém z tréninků, jejichž rozpis uvedeme na našich stránkách i facebooku, viz výše.

Ondřej Stach

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena