FBC Draci Říčany

3. 10. 2020

Florbalistům začala nová sezóna

Po půlroční pauze se opět rozběhly florbalové soutěže. Jako první nastoupili ke svým soutěžním zápasům junioři ve druhé lize. Silně oslabený tým čekali hned o prvním víkendu silní soupeři, s kterými se počítá v boji o nejvyšší příčky, konkrétně SKV z pražských Vinohrad a další pražský tým BUTCHIS. Zejména díky výborné práci v obraně slavili naši junioři na úvod dvě vítězství o gól, 2:1 a 3:2.

Ostatní kategorie čekaly jejich první soutěžní zápasy až po uzávěrce, takže o tom až příště. Naše nejmladší kategorie, přípravka a elévové, se o druhém zářijovém víkendu zúčastnily Junior Sokol Cupu v Pardubicích. A vedly si výborně. Tým přípravky i žlutý tým elévů si odvezly ve svých kategoriích stříbrné medaile. Gratulujeme. Všechny dračí týmy se naplno vrhly do tréninků.

Nadšení po dlouhé florbalové pauze je vidět na všech hráčích a hráčkách. Věříme, že naše úsilí nebude znovu přerušeno vynucenou pauzou. Uvítáme mezi námi další zájemce o florbal. Stále je možné si zkusit florbalové tréninky v našem klubu pro všechny děti od 6 let, pravidelně ve čtvrtek od 15.00 v městské hale ve Škroupově ulici nebo po domluvě na info@florbaldraci.cz. Můžete naše týmy přijít podpořit na domácí turnaje, které budou probíhat v říjnu v Říčanech a okolí. Rádi vás uvidíme!

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena