FBC Draci Říčany

30. 5. 2021

Florbalový restart

Trénujeme. Po dlouhé době jsme se dočkali. Konečně si společně můžeme zatrénovat, i když v omezených podmínkách. Hráči jsou po dlouhé době na tréninky natěšení, a i s trenéry si z nich užívají každou minutu. Společně se snažíme co nejlépe připravit na letní turnaje, které nás čekají. Pokud to bude konformní s epidemickou situací, tak pojedeme již tradičně na Prague Games, do Brna na Open Game  a na další turnaje.

Ani v letošním roce nevynecháme letní soustředění. Oproti minulým rokům nastalo několik změn. Letos nebudeme rozděleni na dva turnusy, ale všechny kategorie pojedou společně. Zároveň jsme se rozhodli vyměnit místo konání. Z jihočeské Soběslavi jsme se rozhodli přesunout na sever. Jako nové místo soustředění jsme vybrali Rumburk, kde nám v krásné přírodě Národního parku České Švýcarsko bude poskytnuto špičkové sportovní zázemí.

Od 10. června připravujeme otevřené zkušební tréninky pro budoucí florbalisty na venkovním hřišti Pacov. Všichni zájemci prosím sledujte pro detailnější informace naše internetové stránky www.fbcricany.cz. Připravujeme také již tradiční rozlučku s florbalovou sezónou. Ta sice v podstatě nezačala, ale i z těch pár zápasů, co jsme stihli odehrát, máme do budoucna cenné zkušenosti. Letošní Den florbalu se bude konat 19. června na venkovním sportovišti v Pacově. Pro další informace sledujte naše internetové stránky nebo náš Facebook. Budeme se na vás těšit.

Za klub FBC Draci Říčany Tomáš Tichý

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena