FBC Draci Říčany

5. 7. 2021

Úspěšný návrat

Po dlouhé odmlce se znovu můžeme vrátit k halovým tréninkům a již trénujeme prakticky ve standardních podmínkách. Bohužel, ligovou sezónu a zápasy již nestihneme odehrát, ale využíváme alespoň možnost účasti na mimoligových turnajích.

Jak vypadá návrat ve velkolepém stylu nám předvedly naše nejmladší kategorie přípravky a elévů. Ty se zúčastnily již tradičně turnaje Innebandy outdoor cup v Českých Budějovicích. Naši elévové předvedli famózní výkony, ve vypjatém zápase porazili domácí výběr a odvezli si trofej pro vítěze. Pro přípravku se bohužel nenašlo dost soupeřů ve stejné věkové kategorii, a tak bojovala se staršími soupeři v kategorii elévů. Dráčci se nenechali zahanbit, o kousek jim utekl postup do zápasu o třetí místo, a nakonec obsadili hezké 5. místo. Mladší žáci odehráli ve Střešovicích Tatran Cup, kde obsadili 4. místo.

Zápasy čekají i další kategorie. Na konci června vyjedou mladší žáci, starší žáci a junioři do Brna na Opengame, na začátku července se elévové, mladší žáci, dorostenci a junioři zúčastní Prague Games. Všem držíme palce a doufáme, že udrží nastolený kurz od našich nejmladších.

Letos netradičně již v druhé polovině  července nás čeká soustředění, tentokrát v Rumburku, kam letos zavítají všechny kategorie společně. Čeká nás týden florbalu ve sportovním areálu se skvělým zázemím a spoustou sportovišť.

Ti, kdo zmeškali tréninky pro nováčky v červnu, si nemusí zoufat. V těchto náborových trénincích budeme pokračovat i v září. Pro více informací stačí sledovat klubové stránky www.florbaldraci.cz, nebo Facebook @florbalricany.

Jana Tománková

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena