FBC Draci Říčany

28. 8. 2022

Příprava na novou sezónu úspěšně zahájena

Ligový ročník 2021/2022 je úspěšně za námi a vzhledem k výsledkům by se dal označit za výjimečný. Stačí se podívat na výsledky všech kategorií, ve kterých Draci získali spoustu cenných kovů.

K úspěchu v sezóně je důležité nepodcenit letní přípravu. Proto se všechny mládežnické týmy po roce sešly na soustředění v Rumburku. Byl to týden plný her a zábavy, ale také florbalové dřiny. Účastníci si vyzkoušeli množství různorodých aktivit od spikeballu po orientační běh. Z pozitivních ohlasů Draků všech věkových kategorií lze usoudit, že pro ně byl perfektně strávený čas a zároveň skvělá příprava na na novou sezónu.

Již se všichni těšíme na start ligového ročníku 2022/2023 a doufáme v hojnou diváckou podporu.

 

Nábor

V září začíná nábor do našeho oddílu. Pokud se vám líbí florbal a máte doma dítě, které je narozeno v roce 2016 nebo dříve, tak ho neváhejte přivést na náborové tréninky. Pro účast stačí sportovní obuv a oblečení, o zbytek se postaráme my. Tréninky začínají 5. září 2022 a budou se konat každé pondělí od 16:00-17:30 v Městské sportovní hale v Říčanech. Pro více informací se můžete podívat na naše webové stránky florbaldraci.cz. S dotazy se neváhejte obrátit na info@florbaldraci.cz.

 

Za klub FBC Draci Říčany Tomáš Tichý

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena