FBC Draci Říčany

26. 11. 2022

Dračí vánoční přání

Zdá se nám, jakoby florbalová sezóna před chvílí začala, ale přitom jsou již téměř Vánoce. S dosavadním průběhem sezóny můžeme být spokojeni. Oba mužské týmy dominují svým ligám, mužské béčko dokonce ještě letos neokusilo hořkost porážky. Dračí mládežnické celky se nacházejí na předních příčkách tabulek a všichni se neustále posouvají a baví florbalem. Máme nové krásné dresy a podařilo se nám vytvořit parádní edici fanouškovských předmětů, které jsou k nahlédnutí na našich webových stránkách florbaldraci.cz v záložce Eshop.

Do druhé půlky sezóny přesto máme pár přání, o která bychom se s vámi v čase vánočním rádi podělili. Přejeme si, aby nás florbal stále bavil, aby všem přinášel radost a naši hráči chodili na tréninky se stejným nadšením jako doposud. Doufáme, že fanouškovská podpora našich týmů bude přinejmenším stejná jako v dosavadním průběhu sezony. Chtěli bychom přivítat více nových spoluhráčů do našich mládežnických kategorií. A naše největší přání? Rádi bychom hráli domácí zápasy starších kategorií přímo v Říčanech a ne v azylových halách v širokém okolí.

Přejeme všem krásné vánoční svátky a fanoušky mládežnického florbalu zveme na naše adventní turnaje 4., 11. a 17. prosince v MSH.

 

Za klub FBC Draci Říčany Tomáš Tichý

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena