Fight club Říčany, o. s.

5. 5. 2014

Dne 29. března proběhlo minisoustředění našeho klubu, kdy jsme v rámci jednoho dne absolvovali „maratónských“ sedm hodin tréninku. V dopoledních třech hodinách jsme se věnovali boji v postoji a přechodům na zem. Odpoledne jsme pak ve zbývajících čtyřech hodinách probrali základní techniky boje na zemi. Chtěl bych pogratulovat všem účastníkům, že zvládli tento extrémní tréninkový objem, který byl v závěru spíše bojem s vlasními křečemi, než bojem se soupeřem.

 

Další akcí našeho klubu bude 17. května sparringové setkání, které se bude konat od 9:00 do 12:00. Sparring je vrcholná forma tréninku, kdy se jedná o řízený tréninkový boj. Jeho řízení spočívá v určování, které konkrétní techniky se budou používat, v jaké pozici boj začne a zejména v určení síly provedení úderových a kopacích technik. Takže každý, kdo má zájem se podívat jak zápas v MMA vypadá, může přijít v uvedený čas do velké haly Centra pro volný čas Na Fialce.

 

V závodní činnosti jsmě teď měli trochu volno, ale 10. května se chystáme na závody v brazilském jiu-jitsu, které proběhnou v ulici Zelený pruh 1294 na Praze 4. Držte nám palce.

 

Přijďte si s námi zatrénovat i Vy - první tři tréninky jsou pro každého ZDARMA!

Více info na www.expeto.cz/fightclubricany/

Těšíme se na Vás

Jan PAVLAS (předseda sdružení a hlavní trenér)

 

 

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena