FK Říčany

31. 12. 2015

Skvělý podzim FK Říčany

Uplynulá podzimní sezona 2015 se našemu fotbalovému klubu FK Říčany velmi vydařila, neboť po polovině sezony 2015-16 jsou naše tři mužstva v čele tabulky.  „A“ mužstvo FK Říčany získalo v I.B třídě Středočeského kraje celkem 33 bodů, když pouze jednou prohrálo a vstřelilo 53 branek, což je nejvíce ze  všech mužstev v krajských soutěžích dospělých. Naše mužstvo pod vedením trenéra Zdeňka Andrlíka předvádělo celý podzim pěkný útočný fotbal, který se musel všem přítomným divákům líbit.  Nejvíce branek vstřelili útočníci Jan Sus a Jan Olah, ale pouhých 10 obdržených gólů také svědčí o velmi dobré obranné hře týmu. Věříme, že takto dobře rozjetou sezonu dotáhneme k postupu do vyšší soutěže.

Stejnou spokojenost máme také s naším starším dorostem, který po letním postupu do krajského přeboru vede tuto soutěž s pětibodovým náskokem. Na tomto mužstvu se projevuje dlouhodobá trenérská práce Jakuba Mareše a jeho spolupracovníků, kteří dostali tento tým na velmi dobrou úroveň. Také mužstvo mladšího dorostu, které je pravidelně doplňováno staršími žáky, obsadilo v krajském přeboru velmi pěkné 4. místo.

Starší žáci se pod vedením Jaromíra Ferkla v krajském přeboru také neztratili a jejich 7. místo je velmi pěkný výsledek, především s ohledem na budoucnost tohoto mužstva. Příjemným překvapením je ale 1. místo mladších žáků v krajském přeboru, kde trenér Jan Sus dokázal s velmi mladým mužstvem své kategorie dosáhnout tohoto vynikajícího úspěchu.

Chtěl bych také tímto poděkovat všem trenérům a vedoucím mužstev za obětavou práci, kterou odvádějí ve prospěch hráčů našeho klubu, aby se mohli neustále zlepšovat. Věřím, že letošní výborné výsledky mužstev budou pokračovat i následujícím roce, abychom všichni z FK Říčany měli radost z předváděných výkonů.

Milan Čížek

předseda  FK  Říčany

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena