Floorball Academy

2. 5. 2020

Chybí vám sport? Trénujte doma

s Floorball Academy

Už od poloviny března nemůžeme společně sportovat a tréninky jsou dočasně přerušeny. Naši trenéři ale nezahálejí a připravují, nejen pro členy naší akademie, tréninky, výzvy a soutěže na doma. Projekt spuštěný koncem března se jmenuje Home Academy. Každý týden na Facebooku Floorball Academy najdete video od některého z našich trenérů s tipy, jak zlepšit svou florbalovou techniku, nebo jak pracovat na fyzické kondici. Rodičům členů akademie také videa zasíláme na jejich e-mailové adresy. Věříme, že nejen našim členům, ale i jejich rodinám a všem dalším zájemcům, přinesou videa v této zvláštní době spoustu zábavy a alespoň drobné odreagování od každodenních starostí.

Protože největší odměnou je pro nás dětská radost ze sportu. Chtěli bychom si ji trochu užít i teď na dálku. Budeme rádi, pokud nám naši členové i jiní malí sportovci pošlou videa, jak doma pilně trénují, na Facebook Floorball Academy nebo na email info@floorballacademy.cz. Nejlepší videa z řad našich členů odměníme drobným dárkem.

Zároveň se také nemůžeme dočkat společných tréninků a netrpělivě čekáme, kdy platnost nařízení vlády o uzavření škol a sportovišť skončí. Jakmile to bude možné a bezpečné, naši tréninkovou činnost obnovíme a tréninky znovu zahájíme.

Stále také věříme, že se setkáme se všemi našimi členy v sobotu 13. června na Floorball Academy Roadshow, která by měla proběhnout na Květnovém náměstí v Průhonicích. Její součástí by měl být i turnaj pod otevřeným nebem pro naše členy. Na prázdniny chystáme dva turnusy příměstských nejen florbalových kempů. První z nich proběhne v hale Na Fialce a v jejím okolí od 13. do 17. 7., druhý potom o týden později, od 20. do 24. 7 na stejném místě. Zúčastnit se může každý mladý sportovec ve věku od šesti do patnácti let, na florbalových dovednostech nezáleží. Přihlásit účastníky je možné přes web Floorballacademy.cz. Snad současnou situaci co nejrychleji společně zvládneme a na letních akcích opět přivítáme spoustu nadšených sportujících dětí.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena