Floorball Academy

6. 7. 2020

Floorball Academy chystá pro děti

léto plné sportu i poznání

Školní rok a s ním i letošní tréninky Floorball Academy jsou pomalu za námi a znovu se rozběhnou až v září. To však neznamená, že by se v akademii během prázdnin nic nedělo.

Pro malé sportovce chystáme dva příměstské sportovní kempy. První proběhne od pondělí 13. do pátku 17. července, druhý o týden později od 20. do 24. 7.  Oba budou mít podobný program. Každý den ráno se účastníci sejdou v Říčanech před halou Na Fialce. Poté bude následovat venkovní program na hřišti. Před obědem se všichni vydají do haly, kde je čekají nejrůznější hry a soutěže, zahrají si také florbal, fotbal nebo jiné sporty. Po obědě bude následovat klidnější program na vytrávení, na který naváže druhý trénink plný dalších sportů a aktivit. Na závěr se půjde opět ven, kde si budou účastníky postupně vyzvedávat rodiče.

Kempy jsou určeny nejen pro členy naší akademie, ale i pro všechny ostatní holky a kluky od 6 do 15 let, kteří se rádi hýbou a chtějí si užít týden plný tradičních i méně tradičních sportů. Pokud z Floorball Academy nikoho neznáte, nevadí. Garantujeme vám, že se se všemi brzy seznámíte a získáte plno nových kamarádů. A pokud nemáte čas celý týden, nezoufejte, na kempy je možné hlásit se také po jednotlivých dnech.

Na letošní prázdniny chystáme i úplnou novinku. Pod názvem Trip Academy totiž připravujeme výlety po Praze a středních Čechách. Naši trenéři se tak na chvilku stanou průvodci a vezmou vás třeba na slavnou vyhlídku Máj nebo do Mladé Boleslavi do muzea automobilky Škoda. Nebyli bychom ale sportovní akademie, abychom nenaplánovali alespoň jeden výlet za sportem. Vezmeme vás na zápas elitní kategorie mužů na florbalovém turnaji Czech Open.

Všechny výlety se budou konat ve všední dny mezi 27. červencem a 7. srpnem. Přihlašovat se bude možné na každý zvlášť. Přihlášky i podrobnější informace najdete na našem webu www.floorballacademy.cz

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena