Floorball Academy

3. 10. 2020

Tréninky Floorball Academy odstartovaly.
V říjnu nás čeká první turnaj

Začal nám nový školní rok a společně s ním odstartovaly i tréninky Floorball Academy. Potrvají až do června a malí florbalisté na nich budou pracovat na základních florbalových dovednostech. Mezi ty patří vedení míčku, technika, driblink, přihrávky nebo střelba. Trénovat budou také základní herní situace, jako přechod do útoku jeden na jednoho nebo dva na jednoho.

Tréninky probíhají ve třech věkových kategoriích ve sportovní hale Na Fialce. Každé pondělí od 14 do 15 hodin trénuje nejmladší skupina školáků od první do třetí třídy. Starší skupina od čtvrté do šesté třídy následuje o hodinu později. Nejstarší skupina holek a kluků od sedmé do deváté třídy má potom tělocvičnu rezervovanou také v pondělí od 16 do 17 hodin.  Všechny tréninky jsou určeny pro florbalové nadšence od začátečníků po zkušené florbalisty. Letos v Říčanech nově nabízíme také tréninky GYM Academy, věnované všestrannému sportovnímu rozvoji. Určeny jsou pro děti od první do páté třídy a probíhat budou ve středu od 16 do 17 hodin. Přihlásit se na všechny tréninky je ještě stále možné na webu sportovní haly nafialce.webooker.eu. Zbývají nám poslední volná místa. Pokud byste váhali, můžete jakýkoliv z tréninků navštívit a podívat se, jak to u nás v akademii chodí.

V říjnu čeká všechny členy akademie rovněž první turnaj Floorball Academy Tour v nové sezoně. Proběhne v sobotu 17. 10. právě ve sportovní hale Na Fialce. Holky a kluci z Říčan na něm na domácím hřišti poměří síly se členy Floorball Academy z ostatních lokalit a ukážou, co se naučili během prvních společných tréninků. Kromě toho ale také na turnaji potrénují týmovou podporu, smysl pro fair-play, bojovnost a pracovitost. Společně si užijí spoustu zábavy a také poznají nové kamarády z jiných kroužků Floorball Academy.

 

Další halové turnaje Floorball Academy Tour proběhnou v prosinci, březnu a květnu. Nová sezona začíná, máte se na co těšit!

tek Voltr, Floorball Academy

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena