Floorball Academy

1. 1. 2021

Floorball Academy přeje všem rok 2021 plný společných turnajů, tréninků a kempů

Právě skončil rok 2020 a je čas se za ním ohlédnout. Ve Floorball Academy jsme pro něj měli spoustu plánů. V Říčanech jsme v lednu s našimi florbalovými tréninky vstoupili do druhé poloviny premiérové sezóny, odehráli jsme zimní turnaj Floorball Academy Tour a na začátek léta plánovali velkou florbalovou roadshow s turnajem pod otevřeným nebem.

Bohužel nás zaskočil koronavirus. Spoustu tréninků, turnajů i dalších akcí jsme museli zrušit. O prázdninách se situace zklidnila a my jsme uspořádali příměstské kempy, které byly plné pohybu, smíchu a dětské radosti. Vůbec poprvé jsme pro naše členy připravili prázdninové výlety v rámci nové Trip Academy. Mnoho plánů jsme měli i v září. V Říčanech jsme spustili novou všeobecně pohybovou GYM Academy a s florbalovými tréninky vstoupili do druhé sezóny. Bohužel, netrvalo dlouho a museli jsme opět přestat společně trénovat.

Koronavirus pro nás ale představoval i novou výzvu. Na jaře jsme pro naše členy připravili mnoho výzev a soutěží v rámci Home Academy. S radostí jsme potom sledovali videa z domácích tréninků, která s námi sdíleli. Na podzim jsme rodičům nabídli on-line seminář sportovní psychologie s Nikolou Pavlíčkovou. Pro naše členy jsme natočili celé tréninky, které jsme jim každý týden posílali. Připravili jsme také živě streamované on-line tréninky, na kterých jsme se potkali alespoň skrz obrazovku počítače a společně si zasportovali. Po zlepšení epidemiologické situace jsme pak začali společně trénovat alespoň venku.

Plně nahradit prožitky ze zrušených tréninků, turnajů a kempů jsme ale nedokázali, protože to jednoduše nešlo. Proto je naším největším přáním do nového roku, abychom se mohli znovu společně zlepšovat, užívat si pohybu a radovat z úspěchů. Plánů, energie i nápadů máme spoustu. Připravujeme plno nových zábavných cvičení a her, chystáme turnaje, letní a nově i jarní kempy a chceme hrát opět florbal pod otevřeným nebem. Snad epidemiologická situace dovolí.

Šťastný nový rok 2021 přeje Floorball Academy

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena