Floorball Academy

31. 1. 2021

„Rodiče by v této době měli dávat dětem ten nejlepší možný příklad,” říká šéftrenér Floorball Academy Oliver Hradický.

Dvacetiletý Oliver Hradický je šéftrenérem Floorball a GYM Academy. Je zodpovědný za to, aby holky a kluci na všech místech, kde Floorball Academy působí, dostávali tu nejlepší sportovní průpravu a zažívali tréninky plné zábavy. Zeptali jsme se ho, jak on sám i celá akademie zvládají náročnou sezonu 2020/2021.

 

Ahoj Olivere, co tvoje pozice šéftrenéra ve Floorball Academy obnáší?

Mým cílem je předávat veškeré potřebné informace srozumitelně trenérům, pomáhat jim při jejich práci, ale především zajistit, aby naši trenéři měli ty nejlepší podmínky k rozvoji a ke své práci. Společně děláme vše pro to, abychom naše kroužky neustále posouvali vpřed.

 

Jak ty osobně zvládáš dobu, kdy nemůžete trénovat?

Volný čas momentálně trávím hlavně učením, nebo s rodinou a kamarády. Když to jde, snažím se najít čas i na pohyb.

š nějakou radu k současné situaci pro malé sportovce a jejich rodiny?

Myslím si, že je velmi důležité, aby právě v této době dávali rodiče dětem ten nejlepší možný příklad. Děti často kopírují chování a návyky rodičů, a proto by měli rodiče využít čas k tomu, aby trávili čas společně s dětmi. Každopádně všem doporučuji zhlédnout naše videa Home Academy, díky nimž se mohou hýbat a zlepšovat z pohodlí domova.

 

Zkusíme teď být optimisty. Prozraď, co chystáte ve Floorball Academy na druhé pololetí, pokud se situace vrátí k normálu?

Já pevně věřím, že nám bude umožněno vrátit se zpět do hal co nejdříve. V takovém případě obnovíme všechny naše tréninky a turnaje, které jsou skvělou možností si zasportovat s kamarády a poznat všechny naše trenéry. Doufejme, že opatření nám umožní uspořádat ke konci školního roku Roadshow s turnajem, který se pyšní jedinečnou atmosférou pod širým nebem. Tou největší třešničkou na dortu pro mě ovšem budou letos naše příměstské Summer Campy a novinka Academy Camp. Myslím si, že pro děti i trenéry jsou to každoročně nejoblíbenější akce. Prostě skvělá parta, spousta pohybu a hlavně spousta zábavy.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena