Floorball Academy

28. 2. 2021

Prožijte v létě týden v pohybu s Floorball Academy.
Přihlaste se na některý z letních kempů

Ačkoliv venku pomalu vrcholí zima, ve Floorball Academy už pilně připravujeme letní kempy. Po letošní nejisté a zvláštní sezoně se na společně prožité letní týdny plné sportu a zábavy všichni těšíme více než kdy předtím. Budeme moc rádi, když do toho půjdete s námi a některý z našich kempů se přihlásíte.

Jaké kempy chystáte?

Ve Floorball Academy letos připravujeme dva druhy kempů. Tradiční příměstský Summer Camp a úplně nový pobytový Academy Camp.

Kde a kdy se kempy konají?

Na Academy Camp se můžete těšit hned na začátku prázdnin. Začínat budeme v neděli 4. 7. a kemp potrvá do soboty 10. 7. Bydlet, sportovat a užívat si prázdnin budeme v krásném prostředí rekreačního areálu Zbraslavice mezi Zručí nad Sázavou a Kutnou Horou.

Příměstské kempy proběhnou jako každý rok v hale Na Fialce v Říčanech a jejím nejbližším okolí. První turnus začíná v pondělí 12. 7. a potrvá do pátku 16. 7., druhý proběhne o týden později. Přihlásit se je možné buď na celý týden, nebo jen na jednotlivé dny.

Co na kempech můžu zažít?

Kempy jsou pro většinu trenérů i účastníků nejzábavnější částí sezony a jejím pravým vrcholem. Čekají tě florbalové tréninky plné zábavných cvičení, připravených našimi trenéry. Vyzkoušíš si ale také fotbal, přehazku, basketbal a plno dalších sportů. Některé z nich možná ještě teď ani neznáš. Čekají tě také výlety, koupání a mnoho další zábavy. Uděláme všechno proto, abychom si léto společně pořádně užili a z kempů si odvezli plno nových dovedností, zážitků i kamarádství.

A co o kempech říkají přímo jejich loňští účastníci a trenéři?

„Kemp byl super. Byl jsem rád, že jsem měl hodně pohybu a hlavně že se tam hrál dost florbal. Poznal jsem tam také nové kamarády i z jiných lokalit.” (Kuba, účastník Summer Campu 2020)

„Na kemp se těším, protože nás čeká opět super parta a věřím, že bude o zábavu postaráno. (Lukáš Bezpalec, trenér)

Jak se přihlásit?

On-line přihlášku na všechny kempy najdeš na našem webu https://floorballacademy.cz/kempy/. Těšíme se na tebe!

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena