Floorball Academy

30. 5. 2021

Floorball i Gym Academy jedou na plný plyn! Čeká nás
červen plný tréninků, na léto chystáme kempy

Tréninky Floorball i Gym Academy se v květnu ve všech našich lokalitách konečně naplno rozjely. Přivítali jsme mnoho známých tváří stálých účastníků, kteří se celý rok těšili, až si s kamarády zasportují naživo a společně zažijí plno zábavy. Začali jsme zlehka, jde nám především o to, aby holky a kluci nalezli ztracenou radost z pohybu.

 

Protože si myslíme, že v současné situaci, je sportování ve skupině kamarádů obzvláště důležité pro všechny, rozhodli jsme se do konce června naše tréninky otevřít i pro zájemce mimo akademii. Naši členové si tak mohou na trénink přivést kamaráda. Rádi přivítáme i ty, kteří u nás nikoho zatím neznají a chtěli by se přidat.

 

Nově také nabízíme otevřené tréninky během všech červnových víkendů. Každou sobotu i neděli odpoledne vyrážíme vždy do dvou lokalit, ve kterých normálně trénujeme. Tréninky trvají dvě hodiny a připojit se můžete na libovolně dlouhou dobu, klidně jen na 15 minut, hodinu nebo na celé dvě hodiny. I pro tyto tréninky platí akce “Přiveď kamaráda”, zasportovat si tak může každý, bez ohledu na to, jestli se jedná nebo nejedná o člena naší akademie. Každého tréninku se také účastní maskot naší akademie, se kterým si děti mohou zablbnout a odnést si společnou fotku. Kompletní přehled všech tréninků naleznete na https://floorballacademy.cz/venkovni-treninky/.

 

Všichni se také těšíme na letní kempy. Stejně jako každý rok budou vyvrcholením naší celoroční práce. Připravujeme dva příměstské Summer campy v hale Na Fialce v Říčanech a jejím okolí. Proběhnou od 12. do 16. a od 19. do 24. července. Účastníky čekají tréninky v hale kombinované s pobytem v přírodě i se sportováním na venkovním hřišti. Celý kemp bude provázet téma Olympijských her. Kromě zábavných her a soutěží se účastníci dozvědí i nejrůznější zajímavé informace ze světa sportu. Veškeré informace o kempech naleznete na https://floorballacademy.cz/kempy/. Přihlašujte se rychle, místa pomalu mizí!

t Voltr

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena