Floorball Academy

5. 7. 2021

Floorball Academy uzavírá sezonu ovlivněnou koronavirem a připravuje léto plné sportu a zábavy

Floorball Academy má za sebou jednu z nejsložitějších sezon ve své historii. Kvůli opatřením spojeným s pandemií koronaviru jsme velkou část sezony nemohli společně trénovat v běžném režimu. Celá situace ale byla pro naši akademii velkou výzvou a my jsme udělali maximum pro to, abychom i během lockdownu společně sportovali. Pro naše členy jsme vymysleli nejrůznější výzvy, organizovali jsme online tréninky i kvízy a na jaře jsme připravili velkou stopovací hru na motivy geocachingu. Pro rodiče jsme připravili několik seminářů s nejrůznějšími hosty, které jim měly pomoci překonat těžké období lockdownu. Během pandemie jsme získali mnoho zkušeností, které nám snad do budoucna pomohou naši akademii dále rozvíjet.

Všichni jsme se po celý rok těšili, až se budeme moci opět potkat na tréninku nebo turnaji.  To se nám v květnu splnilo. Do tréninků jsme se pustili naplno a všechny nás společné sportování moc bavilo. V červnu jsme navíc v různých lokalitách uspořádali i speciální víkendové tréninky. Všechny tréninky jsme navíc otevřeli i pro mladé sportovce mimo naši akademii v rámci akce “Přiveď kamaráda”. Cítili jsme totiž, že sport a pohyb potřebují po dlouhých měsících doma všechny děti.

Opravdovým vrcholem naší sezony budou letní příměstské Summer Campy. Na nich si společně užijeme týden plný sportu a zábavy. Čeká nás mnoho tréninků v hale i na venkovních sportovištích, her v lese, výletů i zábavy v bazénu. Jestli chcete strávit léto aktivně, jsou pro vás naše příměstské kempy tím pravým. Kempy proběhnou ve dvou termínech od 12. do 16. 7. a od 19. do 23. 7. Přihlašování je otevřeno všem mladým sportovcům. Více informací najdete na floorballacademy.cz/activity/letni-kemp.

O prázdninách už také připravujeme tréninky a turnaje na příští sezonu. Věříme, že začátkem října začneme sportovat bez omezení ve všech našich lokalitách včetně Říčan. Podrobnější informace přineseme v zářijovém zpravodaji.

Dobrodružné prázdniny plné sportu přeje celý tým Floorball a GYM Academy!

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena