Sport Academy

7. 7. 2022

Sport Academy má za sebou rekordní florbalový turnaj! Na letní kempy zbývají poslední místa

 

„Zkoušejte co nejvíce sportů, než najdete ten, který vás baví,” říká juniorský reprezentant v americkém fotbalu a trenér Sport Academy Ondřej Beneš

Ondřej Beneš je jedním z trenérů Sport Academy a nově také juniorským reprezentantem České republiky v americkém fotbalu. V rozhovoru s ním se dozvíte, co ho s naší akademií čeká v létě i jak si vybrat ten správný sport.

Ondro, sám sportuješ, můžeš nám na úvod říct něco o sobě?

Hraju americký fotbal v týmu Prague Black Panthers, jsme jedním z největších týmů v Česku a loni se nám podařilo vyhrát šampionát v dorostenecké lize. Letos jsem byl spolu s dalšími mými spoluhráči nominován do týmu národní reprezentace. Je pro mě čest být součástí tohoto družstva a beru to jako velký osobní úspěch.

Co tě přivedlo k trénování?

Chtěl jsem svoje zkušenosti předat dál a pomoci tak k úspěšné budoucnosti mladých sportovců.

Co bys jako sportovec doporučil mladým začínajícím holkám a klukům, aby byli ve sportu úspěšní?

Nejvíce doporučuji zkoušet co nejvíce sportů, než najdete ten, který vás baví. Nenechte se tlačit jen jedním směrem. Najděte si sport, který vás bude bavit tak, že celý den nebudete přemýšlet nad ničím jiným, než abyste už mohli byt na tréninku a užívat si sportování.

Co tě čeká ve Sport Academy teď? Jak se těšíš na léto?

Léto bude skvělé, určitě mě potkáte na Summer Campech, na které se moc těším. Samozřejmě plánuji i jiné akce, léto bude super.

 

Pokud byste Ondru i další naše trenéry chtěli potkat, přihlaste se na některý z našich Summer Campů. Zažijete nezapomenutelný týden plný pohybu, při kterém si vyzkoušíte celou řadu sportů, od florbalu, přes fotbal či atletickou průpravu, až po plavání. Vše trénujeme formou zábavných her a soutěží a jde nám o stejný cíl jako Ondrovi: Vyzkoušet si co nejvíc sportů a zažívat při nich spoustu radostných momentů tak, aby nám vydržely po celý život.

Kempy pro školáky proběhnou v hale Na Fialce v Říčanech v týdnech od 11. do 15. 7., od 18. do 22. 7. a od 25. do 29. 7. Pro školkové děti chystáme kemp v prvním srpnovém týdnu v Sulici. Své malé sportovce a sportovkyně přihlašujte na webu https://academy-sport.cz/camp/.

 

Vít Voltr

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena