Florbal Atom Říčany

30. 8. 2021

 

Již od roku 2015 pořádáme florbalové kroužky pro děti v Říčanech, nejprve „na klíč“ pro jinou firmu, ale když bezdůvodně každý rok prudce zdražovala cenu, tak od února 2019 již samostatně v SH Pacov. Díky tomu, že od jara do podzimu je hřiště „open air“, mohli jsme činnost po uvolňování protikovidových opatření obnovit již na konci dubna.

Pro následující sezonu jsme mírně upravili rozvrh jednotlivých věkových kategorií. Budeme mít tři skupiny: předškoláky, mladší florbalisty (cca I. stupeň ZŠ) a starší (cca II. stupeň).  Termín však zůstává: pondělí od 13:00 do 17:00 SH Pacov.

Výhodné pro děti z 2. ZŠ Bezručova a 3. ZŠ U říčanského lesa, z říčanských částí Pacov, Březí apod., též z Nedvězí, Křenic, Sibřiny apod.

Od roku 2016 pořádáme též florbalové tréninky pro dospělé, od začátečníků až po bývalé ligové hráče, od února 2019 v SH Pacov a pro dospívající - tehdy se přidalo i několik středoškoláků z kroužků, již v té době to pro ně byla zajímavější výzva a chodí dosud. Tradiční termín: úterý od 20:00 do 21:30 SH Pacov.

Členové se účastní turnajů pro amatérské týmy, např. PAT pořádaný Klubem Atom, Open (F)air ve Vyškově či veteránského turnaje Open air Dobruška.

Všechny tréninky dětí i dospělých vedou trenéři s licencí B (u dospělých již rok a půl vedl tréninky bývalý dlouholetý trenér ženského extraligového týmu).

Zároveň plánujeme občasné víkendové jednodenní akce – minisoustředění spojené s miniturnajem, kde týmy budou nalosované tak, aby byly vyrovnané.

Podrobnosti naleznete na  https://www.klubatom.cz/kurzy.php

Přihlášky či dotazy, prosím, pište na
e-mail: klub.atom@seznam.cz

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena