FLORBAL – FbA Atom Říčany

27. 10. 2023

Od roku 2015 pořádáme florbalové kroužky pro děti, včetně předškoláků, velký počet našich svěřenců později vstoupilo do FBC Draci Říčany, leckdo velmi úspěšně.

Od roku 2016 také pořádáme tréninky pro dospělé (či dospívající) florbalisty, vznikla tak unikátní společnost hráčů a hráček různého věku (od 14 do 60 let), od úplných nováčků po bývalé ligové hráče. Půl tréninkové jednotky zaberou průpravná cvičení, druhou půlku pak představuje zápas. Zakládáme si na přátelském prostředí. Účastníme se cca tří turnajů za rok, od turnaje pro amatérské týmy (pořádáme) přes open air turnaje až po veteránské. V této sezoně se chystáme na turnaj pro amatérské týmy PAT ‘24 (pořádáme v Říčanech), na Open (f)air ve Vyškově a na Open air Dobruška. Kromě toho uspořádáme v květnu turnaj pro děti z florbalových kroužků.

Zájemci mohou napsat na e-mailovou adresu klub.atom@seznam.cz a podrobnější informace, fotky a videa najdou na adrese http://klubatom.cz/krouzky-ric-lax1.php. Opravdu není nutné platit předražené florbalové kroužky v malé hale (33 × 16 m).

Klub Atom Praha 4 a 10, Ricany, Kunice

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena