Fotbalový klub Říčany

1. 5. 2015

Velký úspěch starších žáků FK Říčan ve Francii

47eme tournoi international Marcel BUNS Dechy -sport 2015

Ve dnech 4-6.4.2015 se naši starší žáci zúčastnili prestižního turnaje ve Francii byl to již 47 ročník a patří k jednomu z nejstarších turnajů ve Francii,turnaje se zúčastnilo 10 družstev (ročníku 2000-2001)

Skupina A

FK Říčany-3Chateaux        0 : 1 

FK Říčany - Lambres         2 : 0  góly Tadeáš Michovský,vlastní po střele Tadeáše Michovského

FK Říčany - Montigny        1 : 0  Ondra Moravec

FK Říčany - AC Boulogne   0 : 0

Ve skupině jsme skončili na druhém místě za 3Chateax,a  v semifinále nás čekal obhájce loňského vítězství   ES Bussy (druhá žákovská liga ve Francii),podle výsledků ve skupině a herní kvality nejlepší družstvo turnaje !!!

Říčany - ES Bussy          1 : 0  Tadeáš Michovský 

Tento zápas všichni označili za předčasné finále kde jsme  podaly nejkvalitnější výkon na  turnaji a hráči splnily všechny pokyny co před zápasem dostaly aby byly úspěšní , je pravda že jsme měli  i štěstí ale to k tomu patří a kluci si to finále  zasloužili.

Finále  - FK Říčany - 3Chateaux  0 : 0 v tomto zápase se ukázala morálka a touha po vítězství kde si naši hráči sáhly na dno sil, zapas to byl vyrovnaný a skončil zaslouženě nerozhodně. Penalty :  jsme zvládly  super a byly jsme 100 %úspěšní  :                                                                                

3 : 1  Giogas Pajaotis,Jakub Šimůnek,Trenkwitz Alex Thomas,další penalty už jsme kopat nemuseli protože náš golman Filip Ackerman dvě penalty parádně vystihl a zajistil nám  vítězství .                                              

 Je to závazek i pro příští rok 2016 protože jako vítězové jsme automaticky pozvaný. Ještě se musím zmínit že v rámci pobytu jsme navštívily zápas I. Francouzské ligy Lille - Remis 3:1 kde bylo 40.000 diváků a nádherný stadion který má kapacitu 55.000 diváků.

Závěrem bych chtěl poděkovat všem hráčům a realizačnímu teamu za vzornou reprezentaci klubu FKŘíčan, města Říčan a České Republiky . trenér  Milan Šimůnek

 

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena