Fuego cup 2013

25. 11. 2013

Přinášíme vám slibované informace o tom, jak dopadla soutěž Fuego cup 2013, konaná 19. a 20. října v Kulturním centru Labuť. Naše páry se snažily o co nejlepší výsledky oba dny, ale hezky popořadě. Začneme od sobotních výsledků, kdy ve většině kategorií jsme měli zastoupení ve finále a doma zůstalo celkem 8 pohárů.

Začneme od nejmladší kategorie, kde bojoval Tomáš se Šárkou. V latině obsadili 3. místo a v kombinaci 5. místo. Největší zastoupení bylo v dospělé kategorii Hobby latina a 2., 3. a 4. místo patřilo našim párům. Jednalo se o Ondru Hanuše s Marií Peltanovou, Vladimíra Vimberga s Radkou Pšeničkovou a Petra Tlustého s Majdou Vaněčkovou. Ve standardních tancích se Vladimír s Radkou protančili na druhé místo a Petr s Majdou upevnili svoji pozici na čtvrtém místě. V hlavní kategorii latinsko-amerických tanců třídy D se na prvním místě umístil náš pár Jáchym Šimon a Kristýna Čermáková. Ve standardních tancích třídy D jsme měli tři želízka v ohni a všichni se protančili do finále. Bronzovou příčku obsadil pár Petr Jeřábek a Jitka Macháčková. O třídu výš též ve standardních tancích jsme opět brali první místo, tentokrát pár Josef Vlček a Eva Kohoutová. Další zlatou medaili vytancoval pár Lukáš Brambora a Kamča Marková, v kategorii C latinsko-amerických tanců. Poslední zastoupení jsme měli v kategorii B STT a do finále se protančil pár Petr Pokorný a Barča Benjáková, obsadili celkové šesté místo. V neděli v soutěži pořádané Svazem učitelů tance hájilo domácí barvy 5 párů. V juniorech to byl Tom se Šárkou, kteří v latině i ve standardu byli na pátém místě. V dospělé kategorii ve standardních tancích se do finále protančili dva naše páry, Petr se Zdeňkou dotančili na páté místo a na stupínek nejvyšší se protančil Vladimír s Radkou. Latinské finále bylo zastoupeno třemi páry z Fuega. Na 6. místě skončil Petr s Majdou, o příčku výš Vladimír s Radkou a zlatou medaili si odnesl Ondra s Májou.

Poděkování patří našim sponzorům, letos to jsou: město Říčany, Varez, Penta trading, E-trends a Keso. Na soutěže jezdí naše páry i nadále a dělají nám radost krásnými výsledky. V příštím vydání přineseme další informace nejen o výsledcích našich párů, ale i o chystaných nových kurzech.

Fuego vám přeje krásné prožití vánočních svátků a hodně štěstí, zdraví a protančených dnů v roce 2014.

Vaše Fuego

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena