Fuego má mistry ČR!

30. 5. 2014

Ve čtvrtek 8. května se konalo v Pardubicích Mistrovství ČR v Hobby Dance. Fuego zastupovalo 5 párů v osmi kategoriích. Začneme od nejmladších. V kategorii Junioři 2 latinsko-americké tance nás reprezentoval pár Tom Vladarz a Šárka Sasková. Probojovali se do finále, kde obsadili 6. místo z celkových 15 párů. V dospělé kategorii LAT tanců jsme měli nejsilnější zastoupení – 3 páry. Z celkových 17 párů těsně před branami finále skončil taneční pár Michal Barták a Jana Chládková. Do finále se protančili David Šafránek s Anežkou Kabátovou, kteří obsadili 5. místo a o příčku výš se umístil pár Vladimir Vimberg a Radka Pšeničková. Vladimir s Radkou tancovali i v kategorii standardních tanců a tam se protančili na stupínek nejvyšší a stali se tak mistry ČR. V seniorské kategorii nás reprezentoval pár Petr a Zdeňka Pánkovi. V kombinaci LAT a STT tanců obsadili 4. místo, ve standardních tancích se protančili do finále na 6. místo a v kategorii latinsko-amerických tanců se umístili ve finále na 5. místě. Všem tanečním párům moc gratulujeme a děkujeme za reprezentaci.

                18. dubna se náš pár Martin a Iveta Jelínkovi zúčastnil soutěže v zahraničí, konkrétně v Berlíně. V kategorii Senior I. C standardní tance se protančili na 3. místo ze 47 párů a chvíli na to v kategorii Senior II. C standardní tance vyšplhali na nejvyšší stupínek, 1. místo z 51 párů a vytančili si vyšší třídu B. Za jeden den tak odtancovali 8 soutěžních kol, celkem tedy 40 tanců. Moc gratulujeme.

                A co nás čeká dál? V sobotu 7. června se můžete těšit na v pořadí již 12. taneční akademii, která se bude konat tradičně v KC Labuť od 15 hodin. Uvidíte jako vždy ukázky standardních a latinsko-amerických tanců všech věkových kategorií, a jako vždy i něco navíc. Přijďte se podívat, těšíme se na Vás.

Vaše Fuego

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena