FUEGO ŘÍČANY

29. 11. 2019

 

Jedině zlatou!

 

Už je tu téměř konec roku, ale naše páry stále nepolevují a i nadále nejen pilně trénují, ale jezdí také na soutěže. Za poslední měsíc, až na nějaké výjimky, skončily téměř všechny starty umístěním ve finále a valná většina rovnou medailí. Nejúspěšněji dopadly pro naše páry soutěže na začátku listopadu, konané v Berouně a Kladně (kde se konaly soutěže rovnou dvě). Z těch si naše páry v souhrnu odvezly 18 medailí, z nichž 11 bylo zlatých,
4 stříbrné a 3 bronzové. Dvě zlaté vytančili Filip s Klárkou, další Matěj s Agi, ti přidali ještě jednu bronzovou, a dvě zlaté a jednu stříbrnou vytančili Filip s Betty (ti přivezli dvě zlaté i z Ústí nad Labem). Kompletní sadu všech tří medailí si vytančili Filip (již třetí a potřetí jiný) s Marťou.

Na svědomí (v dobrém slova smyslu) to má zajisté naše spolupráce s externími trenéry, jmenovitě se tu za poslední měsíc opět objevila Petra Tirpák Kostovčíková, která opět dala našim párům cenné rady, tipy a triky. Na standardní tance dohlíží Vítek Rázek s Kristýnou Mückovou, které již ani nemůžeme považovat za externí trenéry vzhledem k tomu, jak úzká spolupráce mezi našimi kluby panuje.

Kurzy pro veřejnost jsou již téměř u konce, ale nezoufejte, v polovině ledna pokračují navazující. Rozpis najdete jak na webových stránkách, tak na facebooku Fuego Říčany. Dětské kurzy kopírují školní pololetí a jejich pokračování bude tedy od února.

Únor je sice ještě daleko, ale k náročnosti příprav Říčanského poháru je to co by kamenem dohodil. Pro rok 2020 chystáme již 43. ročník, který proběhne 21. - 23. února ve Sportovní hale. Těšit se můžete na celé dva dny nabitého soutěžního programu a samozřejmě na sobotní galavečer, v rámci kterého proběhne finále taneční superligy seniorů, a i vy si budete moci zatančit. K tanci i poslechu vám bude opět hrát Ada & Denny Band v rozšířené sestavě. V pátek naopak zahraje jako host Latino večera česko-kubánská kapela Atarés, kterou budou střídat soutěže ProAm. To je kategorie, ve které tančí učitel (profesionál) se svým žákem (amatér). Ať už o víkendu nebo v pátek, budete mít samozřejmě možnost podpořit domácí tanečníky, tak neváhejte a přijďte, rádi vás uvidíme. Bližší info naleznete na webových stránkách www.ricanskypohar.cz, které jsme speciálně pro tuto soutěž vytvořili.

 

                                                                      Vaše Fuego

Filip a Betty

 

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena