FUEGO ŘÍČANY

1. 1. 2020

Rok 2019 cinkal medailemi

Pomalu se nám rozjíždí nový rok 2020, a tak je na čase určitě malá rekapitulace roku předchozího. Rok 2019 byl pro náš klub velmi úspěšný. Reprezentovalo nás celkem 36 párů, a to všech výkonnostních i věkových kategorií. Dohromady naše páry posbíraly úctyhodných 192 medailí, z čehož 67 bylo zlatých, 62 stříbrných a 63 bronzových. To vše za 505 startů, kterými porazily téměř 6000 párů! Dále jsme slavili celkem 15 postupů do vyšších tříd a hned tři páry si vytančily nejvyšší národní třídu A v latině – Zbýňa a Kamča, Filip a Joi, Adam a Bára. Máme v klubu i skokany dokonce se 3 postupy – Matěj a Agi se protančili z nejnižší třídy E STT až do B STT a Adam s Bárou vystoupali z kategorie D LAT až do A LAT.

Nechceme vás ochudit ani o výsledky za poslední měsíc. Všechny páry si vedly samozřejmě skvěle. Jen přestupů do vyšších tříd bylo hned šest a tři dokonce z prvních míst. 23.11. zvládli vyšší třídu D LAT z krásného pátého místa vytančit Honza s Verčou a C LAT si svým druhý místem zasloužil Filip s Bety. Matěj s Agi si svá B STT vytančili na jedné z posledních soutěží 14.12. v Poděbradech. Nejúspěšnější byl z tohoto pohledu víkend 30.11. a 1.12., kdy jsme slavili přestupy hned tři. Michal s Šárkou vyhráli svou kategorii Jun II E LAT a posunuli se tak výše do třídy D. Nejvyšší národní třídu A si tento víkend vytančili Filip s Joi na soutěži v Jesenici a o den později v Praze se pak přidal Adam s Barčou. Na víceméně poslední soutěži tohoto roku – 15.12. v Praze, si své zlato vybojovali v kategorii E STT Tom s Barčou a v kategorii C LAT Ondra s Maky. Oba páry jsou již jen malý krůček od zisku nové třídy a my jim držíme palce.

Všem našim párům velmi gratulujeme a děkujeme za reprezentaci. Doufáme, že příští rok se bude opět takto dařit.

Nové kurzy pro dospělé začínají v týdnu od 13.ledna. Budou otevřené i nové kurzy pro ladies. Celkový přehled kurzu najdete našem webu www.fuego.cz , nebo fb stránce.

Tak bychom vás rádi pozvali na již 43. ročník Říčanského poháru, který se tentokrát bude konat o víkendu 21. až 23.února. Uvidíte tančit domácí páry až do výkonnostní třídy A. Pokud si sami chcete zatančit, neváhejte a již teď si rezervujte vstupenky na Galavečer, který bude probíhat 22. 2. od 19 hodin. Budete moci nejen tančit ale i sledovat finále nejvyšší kategorie supertaneční ligy. Hudebně bude opět doprovázet Ada a Denny band. Rezervujte na info@fuego.cz.

Přejeme vám všem šťastný vstup do roku 2020 a těšíme se na společná setkání nejen u tance.

                                                                      Vaše Fuego

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena