Fuego Říčany

29. 2. 2020

43. ročník Říčanského poháruje úspěšně za námi

Víkendový maraton skončil poslední soutěží v neděli ve 21:30. Jsme rádi, že pozvání k nám přijali i porotci ze Slovenska, Polska, Německa a dokonce i z Itálie.

Ve sportovní hale se za víkend vystřídalo přes 700 tanečních párů a 3000 diváků, a to nejen z České republiky, ale i z okolních zemí. Nejen z hlediska poroty tak byl Říčanský pohár soutěží mezinárodní. Všechny kategorie byly hojně obsazeny, od sobotního rána až do nedělního se tak jistě bylo na co dívat.

V sobotu proběhl taneční galavečer, na který naše pozvání přijal a galavečer zahájil Michal Drha jako viceprezident Českého svazu tanečního sportu. Večerem nás pak provedl pan Ivan Vít a zatančit jste si mohli za zvuků kapely Ada a Denny Band.

I v našem klubu zůstalo dosti trofejí (přesné číslo vzhledem k počtu párů zatím ještě neznáme, výsledky vám tak sdělíme v příštím čísle).

Kdo by již teď toužil po další taneční soutěži, uděláme mu radost. Náš klub byl vybrán za pořadatele Mistrovství ČR v deseti tancích seniorů pro tento rok. To je naplánováno na prodloužený víkend 8.-10. května a mimo mistrovství přivítáme na soutěži taneční ligy i nejlepší juniorské a mládežnické páry z celé republiky. Více informací o této soutěži vám přineseme v příštích číslech, ale již se teď se mát na co těšit.

Doufáme, že kdo jste se byl na soutěži podívat, že se vám líbila, a kdo nebyl, přijde příště.

                                                                      Vaše Fuego

 

Michal Drha

Martin a Kateřina Čechovi

Josef a Barbora Kukaňovi

Ivan Vít s Janem Beránkem

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena