Fuego Říčany

3. 10. 2020

Trénujeme, tančíme, neleníme

Možná byste si mohli myslet, že se u nás teď nic neděje, ale opak je pravdou. Ani koronavirus nás nezastavil (a nezastaví) v našem trénování a soutěžení. I přes nelehké podmínky si tak další náš pár vytančil vyšší třídu. Konkrétně to byli Filip Muk s Betty Plzenskou, kteří se nyní mohou pyšnit třídou B LAT získanou 12. 9. na soutěži ve Chvaleticích. V neděli 13. 9. pak naše pozvání přijala Petra Kostovčíková a my tak mohli opět své tančení zlepšit pod vedením zkušené trenérky a bývalé mistryně ČR.

V tuto chvíli probíhají naplno přípravy, a pokud nevyjde nějaké nové nařízení, bude se v Říčanech 11. 10. ve sportovní hale konat Mistrovství České republiky v 10 tancích kategorie Senior. Kvalitní zážitek bude tedy zaručen špičkovou úrovní startujících párů. Mimo mistrovství v sobotu proběhne ještě Taneční liga Juniorů a Mládeže, tedy další špičkové tancování. V sobotu pak před MČR proběhnou klasické postupové soutěže různých výkonnostních kategorii i věkových tříd. Všichni jste srdečně zváni. Soutěže samozřejmě proběhnou za dodržení všech hygienických předpisů.

V současné době se nám již rozjíždějí i klasické kurzy pro dospělé. Máme jak normální taneční, tak Ladies Latin a pro letošní rok i novinku. Ve čtvrtek v rámci kurzu Latino+ bude probíhat i kurz Pro Am tanečních s našimi tanečníky, tedy kurz vhodný pro dámy bez partnera. Celou nabídku i s časy a podrobnostmi naleznete na stránkách www.fuego.cz nebo na naší facebookové stránce.

Vaše Fuego

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena