Fuego Říčany

5. 7. 2021

Taneční klub Fuego Říčany

Český taneční svět se nezastavil. Spoustu členů nám samozřejmě odradil online tréninkový plán, neboť ne každému vyhovuje celý den koukat do počítače a ve volném čase ještě navíc před ním i trénovat, ale na druhou stranu se spousta našich tanečníků nehodlá zastavit ve svém tempu a milovaný sport přerušit. Proto musíme ocenit a pochválit naše pilné a vytrvalé, kteří vydrželi a opravdu trénovali i doma několikrát týdně v době, kdy to na tanečních sálech nešlo. Na online trénincích jsme viděli, jak se doma potí a i přes tu vzdálenost byla vidět všechna ta práce a pokroky, které činí. Už se těšíme, až vám budeme opět moci na nějakém živém vystoupení předvést, co umíme, ale než se tak stane, pochlubíme se alespoň tím, co se u nás v klubu online dělo. Protože nelenili ani naši vedoucí trenéři a porotci, mohli jsme se připravovat na online soutěže. Z tanečního klubu Fuego Říčany se například účastnil soutěže Diamond Online Cup Filip Muk, který získal první místo v sólo tancích chacha a rumba. Touto cestou gratulujeme! Stejně tak zazářili tanečníci i v sobotu 24. dubna, kdy se pod záštitou Svazu učitelů tance konal Český taneční pohár online. Bronzovou medaili si odsud odnesla Šárka Janoušková. Ve stejný den se také konal s napětím očekávaný Ples-Taneční mistři online, kde se všichni příznivci tance mohli přenést online do paláce Žofín, vidět nádherné taneční ukázky, popovídat s hvězdami Stardance a také se naučit něco nového do některých tanců v přímém přenosu ze studií po celé republice.

Teď už se připravujeme na letní kempy, ve kterých plánujeme nahnat ztracenou kondici. Jako každý rok nás čeká několik běhů tanečního soustředění u Nového Města na Moravě a i přes krásné počasí nás tam ze sálu jen tak něco nedostane, přece jen jsme se nemohli dočkat.

Rádi bychom vás pozvali na naše kurzy, které začínají v září. Vyberou si určitě všichni, těšíme se na malé děti od 4 let, stejně tak na sólo slečny i dámy, které se chtějí naučit tančit například chachu, salsu nebo paso doble a  najdete u nás i klasické taneční pro dospělé.

Těšíme se na vás v září a krásné roztančené léto přeje celé Fuego!

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena