Fuego Říčany

30. 5. 2022

Máme mistry!

Úvodem bychom vás rádi pozvali na závěrečnou taneční akademii, která se uskuteční 23. června od 18 hodin v KC Labuť. Vystoupí tanečníci našeho klubu, a to ti nejmenší, ale i ostřílení matadoři. Přijďte se podívat, co jsme vše zvládli vylepšit a užít si po dvou letech podvečer plný tance. Všichni jste srdečně zváni.

Je nám milou povinností pochlubit se úspěchy našich svěřenců. 8. května proběhlo v Pardubicích Mistrovství ČR Hobby Amatérské ligy SUT. V kategorii SOLO Dance v latině, kdy se netančí v páru, ale, jak název napovídá, dívky (většinou) tančí samy, nás reprezentovaly Viktorie Budská a Lucie Glogarová. A s konkurencí se popraly následovně: Viky (pro kterou to byla teprve druhá soutěž) ve věkové kategorii Mládež & Dospělí získala dvě bronzové medaile. Lucka v kategorii Junior II získala dvě stříbrné a dvě bronzové medaile. Holky jsou tak vicemistryně republiky! A v neposlední řadě máme i titul MISTRA! Mistrem ČR Hobby Amatérské ligy SUT v kategorii Mládež & Dospělí Latina se pro rok 2022 stal Jan Tesařík & Lucie Glogarová. Všem moc gratulujeme a děkujeme za vzornou reprezentaci.

Většina našich kurzů již bude pomalu končit, ale nezoufejte, v září opět otevíráme. Dětské kurzy budou probíhat v obvyklých časech, to samé se týká Ladies Latin. Nově bude otevřen kurz pro začátečnice v pondělí dopoledne i večer. Pro více informací sledujte webové stránky www.fuego.cz nebo facebook. Pokud nenajdete odpovědi na vaše otázky, nebojte se nám napsat na info@fuego.cz. Nicméně na kurzy se nemusíte hlásit, prostě přijďte na první hodinu, začínáme třetí týden v září (tedy od 19. 9.). Těšíme se na vás!

Přejeme vám slunečné a protančené léto.

Vaše Fuego

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena