Fuego Říčany

28. 8. 2022

Nová taneční sezóna

Prázdniny uběhly jako voda, a proto bychom vás opět rádi pozvali na naše taneční kurzy. Ladies Latin a taneční přípravka budou začínat v týdnu od 19. 9., taneční kurzy pro dospělé (páry) pak začnou v týdnu od 3. 10. Pro více informací sledujte naše webové stránky www.fuego.cz, případně pište na mail info@fuego.cz

Nicméně ani my jsme v létě nezaháleli. Na začátku léta proběhlo tradiční letní soustředění v Rokytnu u Nového Města na Moravě. Tamtéž na konci prázdnin proběhlo minisoustředění zaměřené na fyzickou přípravu těsně před začátkem nové taneční sezóny. Během léta se naše páry účastnily i soustředění pod vedením nejlepších (nejen) českých trenérů (namátkou například Jan Kliment, kterého můžete znát ze Stardance, kde po jeho boku soutěžila Zuzana Norisová).

Rádi bychom vás také pozvali na podzimní soutěž pořádanou naším klubem – Fuego Cup, která proběhne v KC Labuť v termínu 29. - 30. 10. Přijďte podpořit domácí páry a užít si víkend plný latinskoamerických i standardních tanců.

V neposlední řadě nás čeká stěhování do nových prostor (v této chvíli je stěhování v plném proudu). Ale nebojte se, nebude to daleko, jedná se o přemístění zhruba o 100 m od studia v Sokolské. Budeme vás včas informovat.

Těšíme se na všechny nové i stávající tváře u společných chvilek s tancem.

Vaše Fuego

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena