Fuego Říčany

31. 10. 2022

Pravidelné „zpravodajství“ z Fuega

Během října nás dvakrát poctil svou návštěvou Jan Kliment, náš dlouholetý TOP trenér, aby zhodnotil zlepšení našich párů a poradil, kde je potřeba něco dopilovat.

Pokud čtete tento článek v době víkendu, kdy je Kurýr distribuován (29. - 30. 10.), konají se z tanečního hlediska velké akce. Náš klub pořádá tradiční Fuego Cup v KC Labuť, pokud tedy máte chuť a čas, přijďte se podívat a zafandit, rádi vás uvidíme. V pražském Clarion Congress Hotelu pak probíhá Mistrovství Evropy v paradance, kdy jeden (nebo i oba) z tanečního páru tančí na vozíku. Na tomto mistrovství nás budou reprezentovat Jan Beránek s Marcelou Řasovou. Zároveň o tomto víkendu ještě probíhá Mistrovství světa v karibských tancích v polské Varšavě, kam nás odjeli reprezentovat Filip Süsmilich s Pavlou Beránkovou. Své síly s ostatními páry poměří v tancích salsa a bachata. Všem našim párům držíme palce a doufáme v co nejlepší umístění.

I taneční se již přehouply přes svou polovinu a nás tak čeká již jen pár posledních lekcí a závěrečné věnečky. S tím se pojí i nábor do tanečního klubu. O přesném termínu budete informováni prostřednictvím Kurýru v prosincovém čísle a na stránkách a facebooku tanečního klubu. Pokud ale již teď víte, že by vás sportovní tanec, a to klidně i jen na rekreační úrovni, zajímal, neváhejte přijít kterýkoliv pátek odpoledne na taneční studio v Monitexu – cesta k nám je popsána na facebooku.

Kurzy pro veřejnost probíhající v našem studiu jsou v plném proudu a hned tak nekončíme. Po doběhnutí 12 lekcí budeme pokračovat dále, stačí si tak vybrat svůj kurz a prostě jen přijít na první hodinu. Více informací spolu se seznamem kurzů naleznete na našich webových stránkách www.fuego.cz.

Vaše Fuego

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena