Fuego Říčany taneční klub

29. 5. 2015

Fuego na Mistrovství ČR

18. dubna na závěr plesové sezóny se konal již tradiční Fuego ples. Celý večer se tančilo, k vidění byly ukázky standardních i latinsko-amerických tanců v podání jak juniorských, tak i dospělých tanečních párů. Kdo tentokrát ples nestihl, může se těšit na ten příští.

 

 

 

                Naše páry však pilně pokračují v soutěžení. Na 1. máje spousta párů vyrazila pod rozkvetlé stromy, naše páry se však vydaly do Prahy na Májovou cenu. Měli jsme zástupce ve čtyřech kategoriích. Nejmladší z našich zástupců v kategorii Junior II latinsko-americké tance byl Tomáš Vladarz a Šárka Sasková, protančili se na krásné páté místo z celkových třinácti párů. Stejně se umístil pár Petr a Petra Duškovi v kategorii D latinsko-amerických tanců. Ve třídě B standardní tance se tento pár umístil na 6. místě z 16 párů. Ve třídě C hájil naše barvy pár Ondřej Hanuš a Marie Peltanová, bylo z toho rovněž páté místo.

 

                8. května se konalo Mistrovství ČR SUT Hobby Dance v Pardubicích, kde nás reprezentoval taneční pár Petr a Zdeňka Pánkovi v kategorii Senior Z STT. Celkem bylo 15 párů, 3 soutěžní kola a z toho vznikl titul 2. vicemistři ČR! Petrovi i Zdeňce náleží obrovská gratulace a poděkování za reprezentaci.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena