Fuego Říčany taneční klub

3. 7. 2015

Novinky ve Fuegu

Před prázdninami se s vámi náš taneční klub rozloučil již tradičně akademií, na které jste mohli vidět od juniorských párů až po dospělé a dětské taneční přípravky. Kulturní centrum Labuť bylo jako vždy plné přihlížejících diváků a skvělou taneční atmosféru si všichni moc užili.

                Nejen že naše páry trénovaly poslední měsíc před prázdninami na akademii, ale i nadále se aktivně účastnily soutěží. 30. května vyrazily naše páry na soutěž do Benešova a 31. května bojovali o medaile v Příbrami. Náš juniorský pár Tomáš Vladarzs a Šárka Sasková skončil těsně pod stupni vítězů, na 4. místě na obou soutěžích. V Příbrami se nejlépe z našich párů umístil Michal Barták a Jana Chládková, kteří se umístili na krásném druhém místě a získali tak další „efko“ potřebné k zisku vyšší třídy. Nejúspěšnější soutěží v červnu byla soutěž v Kladně. Náš taneční pár Petr a Petra Duškovi se zde protančili na druhé místo, čímž získali celkový počet bodů 297 a páté finálové umístění, což je posunulo o taneční třídu výš, tedy do třídy A.

                Nyní přes prázdniny nás již tradičně čeká taneční soustředění v Rokytnu, u Nového Města na Moravě. Strávíme tam dva týdny, první týden se budeme věnovat standardním tancům a druhý týden latinsko-americkým. Budeme se na vás těšit opět v září, budou probíhat opět dětské kurzy taneční přípravky, párových tanců a pro dospělé budou připravené oblíbené kurzy Ladies Latin a Salsy. Bližší informace naleznete na našich webových stránkách www.fuego.cz, na našem facebookovém profilu Fuego Říčany, o. s. a v příštím vydání Kurýra. Přejeme všem čtenářům krásné prožití prázdnin a dovolené a především spoustu protančených dnů.

Vaše Fuego

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena