Fuego Říčany, taneční klub

29. 4. 2016

Ve Fuegu to cinká cennými kovy

Devět zlatých, čtyři stříbrné a dvě bronzové medaile, šestnáctkrát účast ve finále a 403 poražených párů. To vše stihly naše páry za poslední měsíc. A teď jmenovitě: Tomáš Rychta s Lucií Doležalovou sbírají cenné kovy, kde se dá. Naposledy brali zlato v Českých Budějovicích a o týden později bronz v Brně. Jiří a Jana Tomkovi ukořistili stříbro na soutěži v Uhlířských Janovicích. Petr Tlustý se Šárkou Spáčilovou si za poslední měsíc vytančili dvě finále potřebná k zisku vyšší třídy (B LAT) a chybí jim tak už jen jedno poslední. Michal Barták s Janou Chládkovou jsou na tom stejně. I těm chybí poslední finále, ale pro zisk třídy A. Naše páry se však neúčastnily jen tuzemských soutěží. Odskočily si i do zahraničí, konkrétně do německého Masserbergu a Berlína, a v konkurenci se rozhodně neztratily. Petr a Zdeňka Pánkovi se vydali právě do Masserbergu a vrátili se se dvěma prvními místy. Jan a Pavla Beránkovi si dojeli dokonce pro čtyři zlaté medaile, po dvou z Masserbergu a Berlína.

9. dubna jste spolu s námi zakončili říčanskou plesovou sezónu na Plese Fuega. Doufáme, že jste si ho náležitě užili, a již teď se těšíte na příští rok.

Všichni se velmi těšíme na letní taneční soustředění, ale ještě před ním samozřejmě proběhne letní taneční akademie, na které budete mít opět možnost posoudit, co všechno nového jsme se od prosince naučili. Naše taneční kurzy už pomalu končí, ale nezoufejte. Včas se vám ozveme s informacemi o další taneční sezóně, která začne v září.

Vaše Fuego

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena