Fuego válí!

27. 11. 2023

O posledním říjnovém víkendu proběhla v KC Labuť naše podzimní taneční soutěž Fuego cup. Je tak nyní naší milou povinností podělit se s vámi o výsledky našich párů. Soutěž byla dvoudenní, čehož některé páry využily k vícero startům – a zadařilo se.

Míša s Amálkou startovali na své první soutěži ve dvou kategoriích a podařilo se jim ukořistit stříbro v kategorii mladší, tedy JUN I E LAT. V kategorii E STT vybojoval další stříbro pro domácí klub Jonathan s Laurou. Na svou první soutěži vyrazil také Ondra s Eliškou a vytančili si bronzovou příčku v kategorii E LAT. Další třetí místo přidal i Martin s Májou v kategorii C LAT. Kompletní sadu, tedy zlato, stříbro i bronz, vytančil Pepa s Martinou v seniorských kategoriích D LAT a C STT. V kategorii B STT si vytančil Matěj s Betty stříbrnou příčku a Fíla s Pájou přidali bronz ze stejné kategorie. V neposlední řadě soutěžil také Tom, který má na latinu a na standard jinou partnerku. S Luckou si v kategorii C STT vytančili stříbro a v neděli ve stejné kategorii zvítězili. S Niky na sobotní soutěži vybojovali příčku stříbrnou a v neděli bronz v kategorii B LAT. Jak ve standardních, tak v latinskoamerických tancích to má Tom s Luckou, resp. s Niky, jen kousíček od vyšší třídy. Je tedy možné, že v době, kdy čtete tyto řádky, jsou tyto páry čerstvě v kategorii B STT, resp. A LAT. Soutěže se zúčastnily skoro všechny naše páry, vybrali jsme tedy do článku ty, které se umístily na medailových pozicích. I ostatním párům ale děkujeme za reprezentaci a gratulujeme k úspěchům.

Pokud byste chtěli naše páry vidět na vlastní oči, rádi bychom vás tímto pozvali na vánoční akademii, která se bude konat v sobotu 2. prosince v dopoledních hodinách v KC Labuť. Kromě párů uvidíte i naše přípravky, sólo a duo slečny a mnoho dalšího.

Dále chystáme ve středu 6. prosince od 17.15 hod. nábor nových tanečníků. Pokud máte svém okolí nějakého tancechtivého jedince, rádi ho mezi sebou přivítáme. Pokud byste náhodou nemohli v tento termín, přijďte jakoukoliv jinou středu k nám do tanečního studia.

Více informací naleznete na webu www.fuego.cz nebo nám napište na info@fuego.cz.

Závěrem bychom vám chtěli popřát vykročení do nového roku 2024 tou správnou nohou a těšíme na další společná setkání u tance.

Vaše Fuego

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena