Granty 2013 – druhé kolo vyhlášeno

11. 4. 2013

Rada města Říčany vyhlašuje druhé kolo grantového řízení. Budou přijímány žádosti o grant na akce realizované ve druhém pololetí roku 2013

Celková alokace této výzvy je 527 603,30 Kč, žádosti se odevzdávají do 30.5.2013, výsledky oznámí Zastupitelstvo města Říčany do 15.9.2013. Vzhledem k tomu, že do termínu vyhlášení grantového kola nedošlo ke změně grantové směrnice, žádosti se podávají standardním způsobem dle grantové směrnice č.5/2011.

 

Elektronické podání žádostí

Avizované elektronické podávání žádostí o grant se odsouvá na další grantové řízení. Po aktualizaci grantové směrnice by mělo být povinné zadávat všechny grantové žádosti elektronicky přes webové stránky města. Nyní máte jedinečnou možnost se na tento nový způsob podávání žádostí připravit a vyzkoušet si ho. Na webových stránkách města v záložce „Dokumenty“ a podsložce „Elektronické formuláře“ najdete soubor „Žádost o poskytnutí grantu“.  Do schválení povinného podávání žádostí tímto formulářem máte možnost vyzkoušet si podat žádost nanečisto, vč. přiložení všech povinných příloh a odeslání žádosti. Po odeslání vaší žádosti obdržíte přístupové údaje, kde budete moci sledovat, v jakém stavu je vaše grantová žádost.

 

Hana Jarošová

Koordinátorka grantů, dotací a veřejných zakázek

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena