Gymnastika Říčany

20. 8. 2015

Letní prázdniny v gymnastickém oddílu

                                                      

Ještě před prázdninami jsme se, opět jako loni, sešli na společné rozlučce na Marvánku. Pozváni byli všichni členové našeho - od těch nejmenších sportovců z kurzu cvičení rodičů s dětmi,  sportovní průpravy,  přípravky, rekreační skupiny, až po závodní družstva sportovních gymnastek a TeamGymu. Závodní děvčata předvedla všem přihlížejícím ukázky z jejich cvičení. Těm, kteří dorazili, se jistě strávené odpoledne u Hospůdky na Marvánku líbilo. Maminky připravily drobné občerstvení, pro děti byly nachystané nanuky a v podvečer pečení buřtíků na ohýnku, který nám ochotně nachystali z místní hospůdky. Moc děkujeme všem maminkám a tatínkům, kteří se na krásné akci podíleli!

Závodní školní rok tentokrát uzavírala družstva TeamGymu, která ještě těsně před prázdninami, 20. června, vyrazila do Dobříše. Tentokrát barvy Říčan zastupovaly nejmenší Ještěrky (r. n. 2008) pod vedením T.Hájkové a K.Mášové a Lemurky (r. n.2006-2007) pod vedením A.Krenkové a A.Dosoudilové. Obě družstva zúročila pilnou práci po celý školní rok a vybojovala zlaté medaile.

Během července probíhal nejen zasloužený odpočinek, ale také nové úpravy v našem centru - zabudování nové hrazdy. 16.července přivedla na svět další gymnastku trenérka J.Jechová. Gratulujeme a přejeme Aničce především hodně zdraví a štěstí!

První týden v srpnu již proběhlo příměstské soustředění v říčanské Sokolovně, které bylo pořádáno pro přípravky a rekreační skupiny. Děti si kromě cvičení užívaly her jak v tělocvičně, tak na venkovním hřišti.

Příměstská soustředění probíhala i v gymnastickém centru v Mnichovicích - pro přípravky, nejmenší závodní družstva TeamGymu r. n. 2009, Ještěrky a malé sportovní gymnastky Koťátka.

Poslední týden v srpnu bylo pro závodní družstva naplánováno soustředění ve výborně vybaveném gymnastickém centru v Liberci, na které se všichni moc těšili… (více příště, probíhá po uzávěrce).

Kurzy pro nový školní rok naleznete na našem webu www.gymnastika-ricany.cz.

     

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena