Gymnastika Říčany

29. 4. 2016

Nabitý závodní program

Hned týden po domácích závodech, o kterých jsme i n f o r m o v a l y v minulém vydání, se říčanské sportovní gymnastky cvičící pod ČASPV vydaly na „generálku“ před krajskými přebory do Bělé pod Bezdězem. Zatímco nejmladší závodnice své dovednosti porovnávaly pouze na třech nářadích (lavička, prostná a přeskok), ty starší, které se 23. dubna budou „prát“ o postupové příčky na republikové finále, absolvovaly celý závodní čtyřboj (lavička/kladina, prostná, přeskok a hrazda). Opět jsme sbíraly medailová umístění, a tak věříme v krásný výsledek i na zmiňovaných Krajských přeborech v Týnci nad Sázavou – držte nám palce!!!

Ktg. 2010: 2. místo Barborka Štěpáníková, 3. místo Mája Pechmanová

Ktg. 2009 - 4. Terezka Hrušková

Ktg. 2008 - 3. Anežka Hanzálková

Ktg. 2007 - 1. Adélka Bernardová, 8. Angela Baranová

Ktg. 2006 – 3. Agáta Vašutová, 7. Terka Šubrtová

Bělský čtyřboj - říčanské sportovní gymnastky

Závodní období je v plném proudu i u družstev TeamGymu. Před Velikonocemi vyrazila všechna říčanská družstva do pražských Vršovic. Nejmlaší Sovičky získaly tentokrát medaile stříbrné, stejně jako nejstarší Eagles. 4. místo obsadily Lemurky a na 6. místě skončily Ještěrky.

Do Prahy se Lemurky a Eagles vydaly ještě jednou, a to 3. dubna na 1. ročník závodů s názvem „Á hop!!!“ – jednalo se pouze o závody ve skocích z trampolínky. Lemurky „vystoupaly“ na stupínek nejvyšší, Eagles byly opět stříbrné. Gratulujeme!!!

Závody TeamGym «Á hop!» Družstvo Lemurky a Eagles

Máte doma dítě, které rádo cvičí, a chcete, aby se seznámilo se základy gymnastiky, poznalo nové kamarády a užilo si pět krásných prázdninových dnů? Přihlaste ho na příměstský tábor s gymnastikou určený pro děti do 10 let, který náš oddíl pořádá již čtvrtým rokem. O více informací pište na jita.jechova@seznam.cz nebo barbora.bernardova@seznam.cz.

www.gymnastika-ricany.cz

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena