GYMNASTIKA ŘÍČANY

27. 9. 2019

Gymnastika pro všechny…

 

Oddíl Gymnastika Říčany, z.s.  se nestará jen o úspěšné gymnastky, které reprezentují město po celé ČR i na nejvyšších soutěžích – jsme výjimkou ve svém oboru a jeden z opravdu mála oddílů, který gymnastiku nabízí široké veřejnosti, od nejmenších dětí po „dospěláky“. Spolupracujeme se základními školami, sportovními a tanečními kluby.

Ještě jste neslyšeli o tom, jaké kurzy u nás můžou děti navštěvovat? Začneme tedy pěkně postupně:

Rodiče a děti - cca 1 - 3 roky. Kromě tanečků a říkanek je využíváno množství specializovaných pomůcek pro zábavné cvičení, tyto lekce probíhají v prostorách, které máme pronajaté a máme zde specializované tělocvičny pro náš gymnasticky sport – v současné době jsou to Mnichovice a Strančice, oboje v bezprostřední blízkosti vlakového nádraží, pokud se rozhodnete naše kurzy navštěvovat, zpestřit si společně strávený čas můžete tedy i o cestování vlakem.

Gym školka - 3 - 4 roky. Všeobecná sportovní průprava pro nejmenší děti bez rodičů. Tento kurz ještě není přímo zaměřen na gymnastiku, ale hravou formou využívá možností specializovaných tělocvičen.

Mini gymnastika Gym přípravka - 4 - 6 let. Úplné základy sportovní gymnastiky. Vhodné jako základ jakéhokoliv sportu. Děti se hravou formou seznamují s gymnastickým nářadím.

Rekreační gymnastika - 6 - 15 let. Kurzy pro školní děti, postupně od základů se propracováváme k těžším prvkům. Skupiny jsou rozděleny podle věku i úrovně cvičení. V kurzu si zacvičíte gymnastiku bezpečně a s odborným dohledem, případně je skvělým doplňkem k jiným sportům.

Mládež - cca 12 - 18 let. Pomocí specializovných průprav nacvičujeme těžší prvky (rondáty, přemety, salta). Využíváme specializované tělocvičny s bezpečným vybavením.

Dospělí. Pro všechny nadšence z řad dospěláků, nezáleží na věku ani pokročilosti, důležitá je chuť a motivace cvičit, posilovat...

Máte chuť se k nám přidat? Více informací naleznete na www.gymnastika-ricany.cz/kruzy

JJ a BB, Gym Říčany

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena